fazekas_sándor

04.
25.
06:56

Az Orbán-kormány újabb minisztere távozik

Nem vállalja az újabb négy évre szóló megbízást Fazekas Sándor, az agrártárca vezetése helyett a Fidesz-frakció munkáját erősítené az új kormányzati ciklusban - jelentette be a Magyar Időknek adott interjúban a földművelésügyi miniszter.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
04.
06.
22:32

Újabb földek eladását tervezi az agrártárca

A gazdák földhöz juttatását szolgálja a földterületek tulajdonviszonyainak tisztázása 2018-2022 között; a program költsége mintegy 9,5 milliárd forint - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
03.
10:09

A magyar csokoládégyártást méltatta Fazekas Sándor

A magyarországi csokoládégyártás érzékelhetően a minőség irányába mozdult el, egyre több a magas kakaótartalmú és a kézműves termék - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Szerencsen sajtótájékoztatón.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
24.
07:20

A magyarokat megvédik a rovarevéstől

Meg kell védenünk a magyar embereket attól, hogy bogarakkal, tücskökkel, rovarokkal etessék őket - mondta Fazekas Sándor miniszter.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
21.
09:27

Csökken a gazdák támogatása? - Megszólalt a miniszter

Az Európai Unió tagállamai nem akarják, hogy csökkenjen a gazdák támogatása, a V4-ek ebben elkötelezettek - mondta Fazekas Sándor, a Földművelésügyi Minisztérium vezetője szerda reggel az M1 csatornán.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
01.
10:52

Autópálya-építést jelentettek be

Elkészül az M4-es autópálya mindhárom szakasza 2020 végére a szerdai kormánydöntés értelmében - jelentette be a földművelésügyi miniszter csütörtökön Szolnokon, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének Gazdafórum című rendezvénye előtti sajtótájékoztatón.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
01.
20.
17:51

Fazekas: Magyarország elutasítja a rovarevést

Magyarország ragaszkodik a hagyományos élelmiszerekhez, amelyeket azonban a legmodernebb technológiákkal kell előállítani - mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA) az MTI híre szerint.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
12.
18:45

Újabb határon túli fejlesztést pénzel a magyar kormány

A magyar kormány támogatást nyújt a határon túli falugazdász hálózat kiterjesztéséhez - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kolozsvári sajtótájékoztatóján az MTI tudósítása szerint.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
27.
06:53

A miniszter szerint a Coca-Cola is magyar termék

Az élelmiszereknél már elérte a kormány, hogy a boltokban 80 százalék legyen a hazai termékek aránya, és földhasználatban is közelítenek a kabinet által meghatározott célhoz, vagyis folyamatosan nő a családi gazdaságok által művelt terület a nagygazdaságok rovására - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Világgazdasággal.

Szerző(k): Szász Péter
12.
05.
17:31

Szereti a gulyást? Jó hír érkezett

A Hungarikum Bizottság keddi döntése értelmében a hungarikum gyűjteményébe került a magyar gulyásleves, a pálos rend és a hollóházi porcelán - jelentette be Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kedden, Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szerző(k): Szász Péter