felfüggesztés

04.
16.
09:51

Súlyos bajok vannak az egyik tőzsdei cégnél: feljelentést tett az MNB

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan – lényegi, a megítélését potenciálisan érintő információt elhallgatva – tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank jelenleg feljelentést is tett.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
13.
23:05

Franciaország felfüggesztette a légi közlekedést Brazíliával

A koronavírus fertőzőbb brazil variánsától tartva a francia kormány "újabb utasításig" felfüggesztette a légi közlekedést Brazíliával - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
08.
15:46

Több injekciós gyógyszert felfüggesztett az OGYÉI

Felfüggesztette a Humaclot és Humafactor-9 por és oldószer oldatos injekciókat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet. A szervezet a minőségi hibák ellenőrzésének idejére a forgalmazást sem engedi.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
06.
23:05

Koronavírus: Nagy-Britanniában felfüggesztették a gyereket oltástesztjét

A brit gyógyszerfelügyeleti hatóság (MHRA) vizsgálja azokat jelentéseket, amelyek az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca gyógyszeripari csoport által a koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyag alkalmazásából eredő kockázatokról érkeznek, de az már most kijelenthető, hogy ez a vakcina több ezer ember életét megmentette - mondta kedden Nadhim Zahawi, a brit oltási program irányításáért felelős egészségügyi államtitkár az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
02.
20:52

AstraZeneca: újabb országban függesztették fel a 60 évesnél fiatalabbak oltását

Hollandiában pénteken felfüggesztették a 60 évesnél fiatalabbak beoltását a brit-svéd AstraZeneca gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcinájával, miután egy, a szerrel immunizált nő elhunyt vérrögképződés következtében - közölte a holland egészségügyi minisztérium.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
30.
14:58

Berlin felfüggesztette a 60 év alattiak oltását AstraZenecával

Berlin felfüggeszti a 60 év alatti férfiak és nők oltását az AstraZeneca oltóanyaggal - jelentette be Dilek Kalayci, Berlin szenátusának egészségügyért felelős tagja a Deutsche Welle (DW) szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna