fiatal

04.
12.
11:35

Döntött a kormány, több százezren járnak jól

Csaknem félmillió fiatal, 25 év alattit is érinthet a jövőre tervezett szja-mentesség - számolta ki a GKI.

Szerző(k): Domokos László
04.
08.
15:33

Már az albérleteikből űzi ki a fiatalokat a járvány

A koronavírus-járvány nemcsak a budapesti lakások bérleti díjaira gyakorolt sokkszerű hatást, de a fiatalok közül is sokaknak fel kellett adniuk az albérletüket, sokan kényszerültek vissza közülük a családhoz. A középkorúak viszont inkább albérletbe kerültek a válságos helyzetben - derül ki a Rentingo.com legfrissebb elezméséből.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
31.
19:17

Koronavírus: kamaszokat is védi a Pfizer vakcinája

A Pfizer és a BioNTech közös fejlesztésű koronavírus-vakcinája 100 százalékban hatásos a 12-15 éves korosztályba tartozóknál, akiknek a szervezete jól tolerálja az oltóanyagot - írja a CNN a két vállalat szerdai közleménye alapján.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
29.
13:06

MOSZ: fiatalokkal vannak tele az intenzív osztályok, egyes helyeken a 65-70 év felettieket már nem tudják lélegeztetőgépre tenni

Az orvosok túl korainak tartják a nyitás, nem értik a kormány miért kommunikálja ezt. A helyzet nagyon súlyos, a katasztrófa medicina szabályai szerint már választani kell, hogy kinek tudják megadni az adott sürgősségi ellátást, ha egyszerre bejön 8-10 súlyos állapotú beteg- mondta a Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke az ATV Start című műsorában. Azt is hozzátette: ő is hallott olyat, hogy egyes kórházakban a 65-70 év felettieket nem tudják lélegeztetőgépre tenni, mert fiatalokkal van tele az intenzív osztály.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna