fidesz

05.
25.
08:24

Nem ült el a fideszes polgármester "botránya"

Kunhegyes idős polgármestere azzal került a címlapokra, hogy éppen hogy csak nagykorú lányt vett feleségül, ám szerinte csak ellenfelei akarják rossz fényben feltüntetni azzal, hogy nagy dobra verték ezt a hírt.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
24.
11:31

Átpolitizált lett az orosz szankciók kérdése, amelyről sokaknak saját véleményük sincs

Az EU-nak Oroszországgal szemben bevezetett szankciói megosztják a magyarokat, komoly törésvonal mutatkozik a Fidesz és az ellenzék szavazói között. Abból ugyanakkor, hogy a pártnélküli bizonytalan szavazók túlnyomó többsége nem tudott véleményt alkotni a témában az látszik, hogy inkább a pártüzenetek hatnak a magyarokra - derül ki az Idea Intézet friss felméréséből.

Szerző(k): Szász Péter
05.
21.
08:45

Újabb hullámban érkeztek külföldi gratulációk Orbán Viktornak

A belga, a máltai, a cseh és a román miniszterelnök, valamint a szerb államfő is gratuláló levelet küldött Orbán Viktornak újbóli miniszterelnökké választása kapcsán - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
19.
17:33

Koncz Zsófia és Vitézy Dávid is államtitkár lesz

A következő években az európai élvonalba kell emelni a magyar ipart, belföldi viszonylatban pedig kiemelt cél az önellátás elérése - mondta csütörtöki bizottsági meghallgatásain Palkovics László technológiai és ipari miniszterjelölt. A másfél éve parlamentbe jutott Koncz Zsófiából és az eddig a budapesti állami fejlesztésekért felelős Vitézy Dávidból is államtitkár lesz Palkovics tárcájánál.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
19.
16:54

Olyan rend lesz a közoktatásban, hogy sztrájkolni sem lehet

Az országgyűlés törvényalkotási bizottsága "a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről" szóló törvényjavaslathoz kapcsolva véglegessé kívánja tenni a februárban kormányrendeletbe foglalt korlátozásokat, amelyek alapján valójában nem lehet törvényesen sztrájkolni az iskolákban, hiába alapjog a sztrájkjog - hívta fel a figyelmet a hvg.hu. A Fidesz-KDNP folytatja azt a korábbi gyakorlatát, hogy salátatörvényekbe bújtatva terjeszt be előzetesen meg nem vitatott módosítást.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
17.
09:18

Előrejelzést adott Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszerelnök a Fidesz-KDNP frakciószövetség tagjaival ismertette a kormányra váró feladatokat.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
02.
17:33

Orbán Viktor is felkerült az Ukrajna ellenségeit listázó oldalra

Felvette Orbán Viktor magyar miniszterelnököt honlapjára az "Ukrajna ellenségeit" listázó Mirotvorec (Béketeremtő) ukrán nacionalista szervezet - adták hírül hétfőn ukrán és orosz hírportálok.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
02.
10:05

Megalakul az új Országgyűlés

Leteszik ma esküjüket az április 3-i parlamenti választáson országgyűlési képviselői mandátumot szerzett képviselők az Országgyűlésben - írta mag az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
27.
19:11

Medián: tényleg csökken a Fidesz támogatottsága a tanultabb emberek körében

A Medián igazolta azt, amit már régóta lehet tudni, vagyis, hogy az iskolázottság erősen összefügg a pártpreferenciával. Minél többet töltött valaki az oktatásban annál inkább az ellenzékhez húz.

Szerző(k): Szász Péter