fidesz-frakció

05.
12.
08:17

Márki-Zay tud olyan ellenzéki városvezetőkről, akiket "megvett" a Fidesz

A miniszterelnök-jelölt a népre bízná a legfőbb ügyész megválasztását, ha a pártok döntenének róla, abból nagykoalíciós lopás lenne.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
11.
08:19

Olcsón kiárusíthatja a budai Várat a kormány

A budapesti Belvárosban korábban kitalált kedvezményrendszert vezetné be egy fideszes országgyűlési képviselő a budai Várban, ami lehetővé teszi a műemléki védettségű lakások megvásárlását fillérekért.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
06.
10:16

A miniszterelnököt segíti, nem indul a választáson az ismert fideszes politikus

Újabb ismert fideszesről, Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőről derült ki, hogy várhatóan nem indul egyéniben. Helyette Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadója lehet, aki az előző kampányban froclizta.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
05.
13:16

Pontosított a koronavírusos fideszes: nem ma jár le a tíznapos karanténja

Becsó Zsolt fideszes képviselő szerda reggel kiírta a Facebook-oldalára, hogy koronavírusos, ma van a karanténja utolsó napja, és tíz napig enyhe tünetei voltak. A képviselő a múlt hét kedden (április 27.) bent ült a parlamentben és szavazott a kétharmados többséget igénylő, 32 közérdekű vagyonkezelő alapítvány létrehozásáról szóló törvényről. A képviselő pár óra elteltével már azt közölte, hogy nem ma, hanem május 7-én jár le a karanténja, és a koronavírus-tesztjét április 27-én 15 óra 42 perckor végeztette el.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
04.
08:13

Fideszes képviselő körüli közbeszerzési botrány miatt nyomoz a rendőrség

Rendőrségi nyomozás indult annak kiderítésére, hogyan nyert egy év alatt egymilliárd forint értékű közbeszerzést az egyik szabolcsi fiedeszes képviselő barátja az illető választókerületében.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
29.
17:00

Százmilliárdok új alapítványoknak - vétózhat az Alkotmánybíróság?

Hat ellenzéki párt közös beadvánnyal fordul az Alkotmánybírósághoz annak érdekében, hogy az semmisítse meg a "közérdekű vagyonkezelő alapítványok" létrehozásáról szóló törvényt. Az állam több mint harminc ilyen alapítványnak ad át ingyen több ezermilliárd forintos vagyont.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
15.
08:06

Nem ütné ki Budapestet, ha leállna a tömegközlekedés

A fővárosaik fele elfogadhatónak tartja, hogy a BKV dolgozói még a járvány idején is sztrájkoljanak bérkövetelésük alátámasztására. Az MSZP szimpatizánsainak okozná a legnagyobb gondot, ha leállna a tömegközlekedés. A helyi választók többsége a kormányt okolja a finanszírozási gondok miatt.

Szerző(k): Komócsin Sándor