foci-eb

09.
23.
14:47

Gazdag-listán is összemérték Ronaldót és Messit

Az elmúlt évtized top futballjának két meghatározó játékosa idén nyáron csapatot cserélt – de helyet is, legalábbis a Forbes legjobban kereső futballistákról készített listájának élén. A Manchester Unitedbe frissen igazoló Cristiano Ronaldo első helye nagyban köszönhető marketingértéknek is, de nagy riválisa, Lionel Messi sem panaszkodhat.

Szerző(k): Tér Diána
09.
17.
21:53

Sosem látott pénzügyi veszteségről számolt be a Juventus

Rekordveszteséget szenvedett el a Juventus az elmúlt pénzügyi évben - adta hírül honlapján az olasz futballklub.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
09.
05.
14:16

Kiderült, mennyit ért a futballtörténelem legdrágább szerződése

Az arab tulajdonban levő Paris Saint-Germain annak idején csaknem félmilliárd eurót (177,5 milliárd forint) áldozott Neymar megszerzésére és a brazil futballsztár fizetésére - írja az MTI az El Mundo spanyol napilap nyomán.

Szerző(k): Szász Péter
09.
04.
11:54

Koronavírusost találtak a magyar fociválogatottban

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya koronavírusos, ezért nem léphet pályára vasárnap az Albánia, illetve szerdán az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
08.
30.
16:02

Történetének legjobb féléves eredményét produkálta az Alteo

A szabályozási központ bevételei megugrottak, a kiskereskedelmi üzletág a tavalyi járványhelyzet után kirúgta magát és beruházások befejezése mellett az Alteonak felvásárlásokra is volt ereje. Mindez együttesen járult hozzá ahhoz, hogy az energetikai cég 2021 első felében 165 százalékos növekedést ért el a konszolidált nettó eredményében.

Szerző(k): Szabó M. István
08.
28.
17:56

Biden sem boldogul könnyebben Iránnal, mint Trump

Ali Hamenei iráni ajatollah azt mondta szombaton, Joe Biden amerikai elnöknek ugyanolyan követelései vannak az iráni atomprogrammal kapcsolatban, mint elődjének, Donald Trumpnak - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
27.
12:38

Többet is dobbantott a Duna House

Jelentősen nőtt a második negyedévben a Duna House árbevétele és adózott eredménye, tőbb szegmensben is a lengyel piacon produkált a cég a legjobban - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István