foci

06.
23.
15:15

Merkel és Löw, kiöregedtek a németek, de még tart a búcsúelőadás

A német futball az elmúlt két és fél évtizedben letudott egy hanyatló korszakot, majd megújult és úgy tűnik, most újra hanyatló szakaszában van. Volt néhány csúnya vereség az elmúlt hónapokban, a szövetségi kapitány másfél évtizedes regnálás után visszavonul, a csapat átlagéletkora 29 év. Legyinthetnek a magyarok elleni meccsükre és az egész Európa-bajnokságra, másrészt éppen ez felszabadulttá teheti őket.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
22.
17:29

Megoldották a britek, nem Budapesten lesz a döntő

Nem kerül át Budapestre, hanem marad a Wembley-ben az Európa-bajnokság két elődöntője és döntője, miután a brit kormány vállalta, hogy sokkal több nézőt engednek be a végjátékban a meccsekre - írja a 444.

Szerző(k): Szász Péter
06.
22.
16:11

Visszaüthet a telt ház: egy covidos család is bejutott a francia-magyarra

Koronavírusos francia család is jelen volt a magyar–francia futball-Európa-bajnoki meccsen - erősítette meg a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a Telexnek. A francia család miatt magyar szurkoló is karanténba került.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
19.
17:36

Virológus a teltházas meccsekről: ez már veszett fejsze nyele, meglátjuk, mi lesz a következménye

Rusvai Miklós virológus aggódik a teltházas focimeccsek miatt, szerinte ez egy "rendkívül érdekes kísérlet", amelynek a következményeire nagyon kíváncsi. A virológus arra is kérte a szurkolókat: aki tüneteket tapasztal, mindenképp vonja ki magát a forgalomból és ellenőriztesse, hogy nem fertőződött-e meg.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
19.
10:37

Merkel nem pártolja a magyarországi teltházas Eb-meccseket, pedig a döntő is Budapesten lehet

Angela Merkel német kancellár örül, hogy szurkolók előtt rendezik meg a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit, de a járvány miatt azt kritizálta, hogy teltházas meccseket is tartanak. Jelenleg csak Budapesten ülhet minden székre drukker, ami egyértelműen a magyar szervezők felé kritika. Közben arra is van esély, hogy épp a teltház miatt Budapesten lehet a döntő is.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
18.
16:26

Győzelemre állnak a szponzorok ellen lázadó sztárok

Forradalmi átalakulást sejtet a nagy multinacionális cégek és reklámhordozóik viszonyában az a gesztus, amellyel Cristiano Ronaldo félretolt két Coca-Cola-palackot maga elől sajtótájékoztatóján. Egyes szakértők szerint per lehet az ügyből, mások szerint nem kéne pitiánernek lenniük a világ legnagyobb vállalatainak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
18.
14:20

Budapestiek, figyelem: változik a közlekedés a magyar-francia Eb-meccs miatt

Járatsűrítésekkel készül a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a szombati magyar-francia labdarúgó Eb-meccsre, ugyanakkor pénteki közleményükben arra is figyelmeztettek, hogy jelentős lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
18.
10:44

Befenyítették Londont: átkerülhet Budapestre az Eb-döntő

Az UEFA felszólította a brit kormányt, hogy döntsenek arról: a labdarúgó Eb VIP vendégei beutazhatnak-e karanténkötelezettség nélkül az országba a július 11-én rendezett döntőre, mert ha nem, a meccs átkerülhet Budapestre.

Szerző(k): Domokos László
06.
13.
13:18

Foci-Eb: pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik protugál válogatott játékosnak

Pozitív lett a koronavírustesztje a portugál labdarúgó-válogatott egyik tagjának, aki társaival már Budapesten készül az Európa-bajnokságra - írja az MTI híre alapján a 444.hu.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
12.
18:47

Foci-Eb: veszélyes a tömeges meccsnézés, itt a figyelmeztetés

Ne szervezzenek tömeges meccsnézéseket a tereken, mert kockázatos! - figyelmeztetett Davor Bozinovic horvát belügyminiszter, a válságstáb vezetője szombaton, utalva arra, hogy megkezdődött a foci-Eb, és nagyok az elvárások a horvát válogatottal szemben.

Szerző(k): Szepesi Anita