fogászat

03.
20.
22:15

Fogászati katasztrófát okozhat a koronavírus

A járvány és a lezártság miatt sokan elhanyagolják fogaikat, illetve kényszerülnek is erre, de ebből nemsoká nagy baj lesz.

Szerző(k): Rácz Gergő
02.
02.
10:46

Fogfehérítős influenszer-reklámok miatt kezdett eljárást a GVH

Megtiltotta a BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer népszerűsítését, valamint az azt hirdető influenszereket helyreigazításra kötelezte a Gazdasági Versenyhivatal. Ráadásul a Nemzeti Népegészségügyi Központ forgalomból kitiltotta a terméket.

Szerző(k): Szabó Dániel
01.
12.
13:15

Fogfehérítős átverés ügyében vizsgálódik a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer forgalmazóival szemben, mert reklámgyakorlatuk több szempontból is megtévesztheti a fogyasztókat.

Szerző(k): Rácz Gergő
08.
18.
16:49

Azt kéri a WHO, hogy csak sürgős esetben menjünk fogorvoshoz

A WHO arra kérte a lakosságot, hogy csak akkor menjenek fogorvoshoz, ha feltétlenül szükséges - idézi az Index a Science Alert cikkét.

Szerző(k): Szász Péter
08.
14.
17:51

Döntött a kormány: változás jön a fogászatokon

A kormány elfogadta a fogászati amalgám használatának fokozatos csökkentéséről szóló nemzeti tervet - derül ki a Magyar Közlönyből.

Szerző(k): Szász Péter
08.
03.
07:55

Hátrányban sok vidéki magyar - több megyéből hiányzik a fogorvosi ügyelet

Több millió magyarral fordulhat elő, hogy nem jut sürgősségi fogászati ellátásához, mert a megyéjében nincs közfinanszírozású 24 órás fogászati ügyelet.

Szerző(k): Komócsin Sándor
01.
17.
16:21

Győztek a fogorvosok - érkezik a pluszpénz

Az alap- és szakellátásban működő fogorvosok 2020-ban havi 250 ezer forinttal több, összesen 380 ezer forint rezsitámogatást kapnak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
15.
11:45

Hoppon maradtak a fogorvosok, nem érkezett meg Kásler ígérete

Nem kapták meg az alap- és szakellátást végző fogorvosok a Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter által megígért 380 ezer forintos rezsitámogatást - mondta a Világgazdaságnak Nagy Ákos, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) alelnöke. Az egyszeri, másfél millió forintos kiegészítő juttatás viszont minden rendelőbe megérkezett decemberben.

Szerző(k): Szepesi Anita
08.
30.
16:42

Az utolsó pillanatban ajánlatot tett a kormány a fogorvosoknak

A hétfői kéthetes fogorvosi demonstráció előtti utolsó pillanatban többlet finanszírozást ajánlott a kormány az alapellátóknak - írja a Népszava.

Szerző(k): Szász Péter
03.
29.
08:51

Két hétre leállnak a fogászatok

Két hétre le fognak állni az ingyenes ellátást nyújtó fogászati rendelők, azaz csak a sürgős eseteket fogják ellátni, mert a fogorvosok megoldatlannak látják a praxisaik finanszírozását.

Szerző(k): Komócsin Sándor