futureal

05.
28.
14:01

Díjat nyert Buda legnagyobb, szeptemberben nyíló plázája

A Futureal-csoport két fejlesztését, az Etele Plazát és a Naphegy12 társasházat az Év Tervezett Projektjének választották az ingatlanpiac meghatározó eseményének számító Real Estate Awards 2020 online díjátadó gálán.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
03.
14:42

Szeptemberben új, óriási bevásárlóközpont nyílik Budapesten

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában - közölte a fejlesztő. Szeptemberben 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások várják az érdeklődőket.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
10.
14:56

Koronavírus: átalakul az irodapiac a járvány hatására

Még nem ért véget a járvány hatására elkezdődött irodapiaci átalakulás, az azonban már most is látszik, hogy a home office mellett a jövőben is szükség lesz irodákra többek között az együttműködés, a produktivitás, az innováció ösztönzése miatt. Ugyanakkor az eddigieknél is fontosabb lesz a még hatékonyabb, rugalmasságot biztosító irodaalaprajz - válaszolták irodapiaci szakértők a Futureál körkérdésére.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
12.
10:06

Megmozdultak a budapesti telekomcégek - újabb vállalat költözik

A British Telecommunications (BT) közel kétezer munkatársat foglalkoztató üzleti központja 2022-ben a Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló Budapest One campus épületébe költözik - közölte a telekommunikációs vállalat.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
07.
15.
15:56

Ez ránthatja vissza az építőipart a zuhanásból - így látják az elemzők

Májusban 20 százalékkal zuhant az építőipar termelése az előző hónaphoz képest és éves összevetésben is. A rendelésállomány is negatív tartományban van - derül ki a KSH friss adataiból. Elemzők a tendencia folytatódására, éves szinten a termelés egy számjegyű visszaesésre számítanak.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
24.
16:12

Szerkezetkész a Futureal-csoport újabb irodaháza

Elérte legmagasabb pontját a Corvin Technology Park irodaház. A 100 millió eurós értéket meghaladó épületegyüttessel 100 ezer négyzetméterre növekszik a Corvin Irodák összes bérbeadható területe a Corvin sétányon - közölte a fejlesztő.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
30.
15:40

Óriási üzlet született a magyar irodapiacon

Megállapodott a Futureal-csoport és az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. a cégcsoport portfóliójához tartozó Corvin Irodák értékesítéséről. Az adásvétel keretében a Corvin sétány minden, már felépült irodaháza, és két, jelenleg építés alatt álló irodaépület is tulajdonost váltott. Az összesen nyolc A kategóriás épület mintegy 80 ezer négyzetméter bruttó irodaterületet kínál - jelentették be az ügylet szereplői.

Szerző(k): Domokos László
11.
07.
13:47

Két év múlva nyit az új budapesti pláza

Várhatóan két év múlva, 2020 szeptemberében nyitja meg addigra mintegy 14 éves múltra visszatekintő fejlesztését, Buda legnagyobb, 137 ezer négyzetméter alapterületű kereskedelmi- és szórakoztató központját a Futureal. A 300 millió eurós beruházás keretében megvalósuló Etele Plazában a legnagyobb, Magyarországon működő nemzetközi kereskedelmi láncok lesznek jelen - mondta Futó Gábor, a Futureal csoport társalapítója a szerdai alapkőletételkor.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
15.
13:12

Fordulat előtt az építőipar - jöhet a lassulás?

Augusztusban 24 százalékkal nőtt az az építőipari termelés, főként az egyéb építmények - út, vasút és közművek - ágazat teljesítményének erősödése (47 százalék) miatt, míg az épületek építése ágazat termelése 10 százalékkal bővült. Elemzők a lakásépítés szerepének visszaesésére és brutális lakásáremelkedésre számítanak az újlakások értékesítését terhelő kedvezményes áfa utáni időkre.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
28.
18:48

Fontos bejelentéseket tettek a Corvin Sétánnyal kapcsolatban

A Finext Vagyonkezelő Nyrt. részvényesei a társaság alaptőkéjének 8,5 milliárd forinttal, 9 milliárd forintra történő felemeléséről döntöttek a május 28-án megtartott éves rendes közgyűlésen - tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A társaság fő részvényese, a Cordia Homes intézményi befektetőket keres.

Szerző(k): Domokos Erika