gulyás_gergely

05.
06.
16:34

Védettségi igazolvány: komoly szigorítás közeleg

A hamarosan dönt a kormány arról az előterjesztésről, miszerint a védettségi igazolvány érvényességét veszti, ha valaki a 2. oltást nem adatja be magának - jelentette be Gulyás Gergely kancelláriaminiszter csütörtökön.

Szerző(k): Domokos László
05.
06.
11:16

Kormány: jövő héttől indulhat a tömeges Pfizer- és Moderna-regisztráció

A jövő héttől százezres nagyságrendben jön Pfizer- és Moderna-vakcina, amelyekre bárki regisztrálhat. A védettségi igazolvány augusztusig biztosan kell majd a szórakozáshoz és a szolgáltatások igénybe vételéhez.

Szerző(k): Herman Bernadett
05.
03.
21:45

Gulyás Gergely: felkészültünk, hogy 9 hónap után mindenkit újra be kell oltani

A kormány arra készül, hogy legrosszabb esetben kilenc hónap után mindenkit újra be kell oltani – mondta Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a hosszú távú vakcinastratégia mellett beszélt a veszélyhelyzet fenntartásáról is.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
29.
11:46

Friss bejelentéseket tett a kormány a védettségi igazolványról és az újabb lazításról

Már több mint 3 millió 870 ezer ember kapta meg legalább az első oltását Magyarországon, így valószínűleg napokon belül meglesz a 4 millió beoltott, és érvénybe lépnek a védettségi igazolványhoz is kötött újabb lazítások. Az igazolványoknál komoly szigorra számíthatunk - derült ki a kormányinfón, amelyet Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartott meg.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
22.
11:09

Kormányinfo: szombaton már lehet menni teraszra sörözni

Jó eséllyel péntekre elérhető a kritikus 3,5 milliós beoltottsági szint, ennek megfelelően pénteken megjelenhet a rendelet, ami alapján szombaton már kinyithatnak az éttermek teraszai. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint idén 6000, jövőre 7000 milliárd forintot költ a kormány a gazdaság újraindítására.

Szerző(k): Rácz Gergő