gyógyfürdő

05.
24.
16:53

Jelentős kedvezményt kaphatnak a nyugdíjasok egyes termálfürdőkben

A hazai termálfürdők, gyógyfürdők többsége igyekszik valamilyen kedvezményt kínálni a nyugdíjasoknak. Magában a kedvezmény mértékében azért elég nagy a szórás, néhol csak jelképes mértékű, de találni olyan termálfürdőket is, ahol egész jelentős árengedménnyel várják a szenior korosztályt. Ez utóbbiak közül gyűjtött össze néhányat a termalonline.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
16.
09:36

Újraindulnak a gyógykezelések négy budapesti fürdőben

Április 19. hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szt. Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. pénteken az MTI-vel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
01.
13.
07:08

"A kormány kényszerpályát szab Budapest gazdálkodásának"

Új megállapodás megkötését szorgalmazza Budapest új vezetése a kormánnyal, s ennek részeként tárgyalnák újra a fővárosban keletkező adók elosztását is. A kétmilliós város biztonságos működtetése és fejlődése csakis így biztosítható - mondta el Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes a lapunknak adott interjújában.

Szerző(k): Szakonyi Péter
01.
05.
07:20

Áremeléssel indul az év a fürdőkben

Sok hazai fürdőben drágultak január elején a belépőjegyek. Az áremelés mértéke általában 5-10 százalék körül mozog, de akadnak olyan fürdők, ahol a tavalyinál több mint 10 százalékkal többet kell fizetni a belépőért - derül ki a termalonline.hu összeállításából.

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
10.
23:04

Megnyitott a 18 éve bezárt pesterzsébeti strandfürdő

Átadták a felújított Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdőt szerdán, a rekonstrukció több mint hárommilliárd forintból, uniós és magyar forrásból valósult meg.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
17.
09:05

Rekordbevétellel kezdték az évet a fürdők

Csaknem ötödével nőtt, elérte a 3,8 milliárd forintot a budapesti fürdők árbevétele az első negyedévben, amikor a 11 nyitva tartó létesítményt közel egymillió fizető vendég kereste fel - írta a Világgazdaság az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
18.
17:40

Százmillióból toboroznak nyugdíjasokat a fővárosi fürdőkbe

Nyugdíjas szövetkezeti munkavállalókat keres a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) az üzemeltetésében lévő, illetve az abba kerülő fürdőkbe, 50 ezer munkaórában – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

Szerző(k): Domokos Erika
11.
19.
06:41

Gigantikus golfközpontot hoz létre Széles Gábor

A kelet-közép-európai térség egyik legnagyobb turisztikai fejlesztése lett a zalacsányi golfcentrum. A 77 milliárd forintos beruházás jövőre egy wellness központ és egy gyógyvizes tó kialakításával, valamint a hozzájuk kapcsolódó lakópark és ötcsillagos hotel építésével folytatódik.

Szerző(k): Szakonyi Péter
10.
31.
20:20

Hatalmas beruházást indít a Siemens - évtizedek óta nem volt ilyen

Berlin második világháború utáni történetének legnagyobb szabású magánberuházását indítja el a Siemens, a német fővárosban alapított iparvállalat 600 millió euróból (200 milliárd forint) építi meg új innovációs központját, erről szerdán írtak alá megállapodást a városvezetéssel.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
31.
14:21

Lassan, de elkészült a budapesti presztízsberuházás

Átadták a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységét szerdán; a 3,9 milliárd forintos fővárosi beruházás során egy több mint 7800 négyzetméter területű fedett, 12 új medencének helyet adó fürdőépülettel bővült a III. kerületi strand, amely ezentúl Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néven üzemel tovább - adta hírül az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika