gyurcsány_ferenc

06.
06.
08:57

Kárpótlást fizet az Orbán-kormány a 2006-os rendőrattak áldozatainak

Fejenként 862 euró kártérítési összeget ajánl fel az Orbán Viktor vezette kormány a rendőri fellépések áldozatainak.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
19.
07:58

Nem sajnálják a pénzt Karácsony karaktergyilkosságára

Napok alatt több millió forintot költött a Fidesz azokra az internetes reklámokra, amelyek célja Karácsony Gergely lejáratása. A YouTube-on megjelenő videók legalább öt másodpercig lavakarhatatlanok a képernyőről.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
01.
15:30

Gyurcsány Ferenc elárulta, milyen vakcinával oltották be

Ne kerteljünk: ment, mint a karikacsapás - tette közzé Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció pártelnöke a koronavírus elleni oltásáról szóló hírt a Facebook-oldalán.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
13.
17:38

Gyurcsány: nem a nemzet szolgálata, ha valaki lop

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke évértékelő beszédében úgy vélte, az egyik legjobb dolog, ami történt velünk, hogy megszületett Orbán rendszerének demokratikus ellenzéke, amit politikatörténeti jelentőségűnek nevezett.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
12.
14.
10:33

Gyurcsány rettenetesen készül, vannak miniszterelnök-jelöltjei

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nappalijában sokan megfordulnak mostanában, akikkel csak beszélget. Elmondta azt is, kiket tart esélyesnek az ellenzék 2022-es miniszterelnök-jelölti posztjára.

Szerző(k): Komócsin Sándor
03.
01.
17:35

Így készül a DK 2022-re

A Demokratikus Koalíció (DK) 2020. március 1-i tisztújító kongresszusának döntése értelmében a párt ügyvezető alelnöke ismét Molnár Csaba lett. A DK alelnökeinek a tagok Ara-Kovács Attilát, Gy. Németh Erzsébetet, Vadai Ágnest, és Varju Lászlót választották - közölte lapunkkal a DK.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
09.
19:13

Gyurcsány szerint fideszesnek is kell ma lenni, és hajsza jön, ha nyer az ellenzék

Összefogásra szólította fel az ellenzéki pártokat a Demokratikus Koalíció elnöke Gyurcsány Ferenc. A korábbi miniszterelnök reagált Niedelmüller Péter rosszul sikerült, botrányt kiváltó kijelentésére is, valamint arról beszélt, hogy miként látja, mi lesz, ha a Fidesz-KDNP-kormányt leváltja az ellenzék.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
23.
15:56

Amikor jött a választás és eltűntek az ellenzéki pártok, megtanultuk a Hableány nevét

Az USA ráijesztett a Huaweire, Orbán Viktor találkozott Donald Trump elnökkel, de elmaradt bárminemű fordulat. Megbuktak a populista pártok, sorra megbuktak a kormányok az EP-választás után, előretörtek a Zöldek. Japán megválasztotta az utolsó utáni császárt, majd Magyarország és Dél-Korea is megtanulta a Hableány hajó nevét. Ez történt idén májusban.

Szerző(k): Szabó Dániel
11.
10.
13:37

Kiderült, hol folytatja Kálmán Olga

Kálmán Olga belépett a Demokratikus Koalícióba (DK) és politikai főtanácsadóként segíti Gy. Németh Erzsébet humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes munkáját.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
23.
16:52

'56 nem ért véget, a választáson megakadályozták a diktatúrát - ezek az ellenzéki ünnepi beszédek

Október 23-án minden ellenzéki párt beszédet tartott: a Momentum szerint a rendszerváltás után sem érkezett el a szabadság, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes szerint október 13-án sikerült megakadályozni azt, hogy nyílt diktatúrává váljon Orbán rendszere, párttársa Horváth Csaba pedig arról beszélt, hogy 1956-ról szóló '89-es beszéde után nem hitték, hogy épp a mostani miniszterelnök kormánya hozza majd vissza az oroszokat.

Szerző(k): Szabó Dániel