heineken

04.
07.
15:41

Nemet mondott a PET-palackra a Heineken Hungária

Az első magyarországi nagyüzemi sörgyártó lett a Heineken Hungária, amely megválik a műanyag palackoktól.

Szerző(k): Szabó M. István
01.
12.
17:11

Állami támogatással fejleszt a Heineken Sopronban

A Heineken Hungária Zrt. 540 millió forint értékben innovatív termeléskorszerűsítő és kapacitásnövelő beruházásokat valósít meg a magyar kormány 270 millió forintos támogatásával - jelentette be a vállalat.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
21.
10:28

Nagy bírságot kapott a Soproni tulaja

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Heineken nem megfelelően igazolta a kizárólagos szerződésekkel értékesített sör mennyiségének csökkentésére vonatkozó vállalásait, ezért a hatóság 75 millió forintos bírságot szabott ki a cégre.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
09.
12:55

A vidéki kocsmák aggódnak, a főzdék örülnek a kormány beavatkozásának

Jelentős átalakuláson megy keresztül a magyar sörpiac: már országszerte sorra nyílnak a kisüzemi sörfőzdék, egyre nagyobb darabot kiharapva a teljes tortából. A kézműves sörök növekvő kereslete mellett, a jogszabályváltozások is nekik kedveznek. Egyre nehezebb helyzetben vannak a nagyüzemek, de a kis vendéglátóhelyek még nem látják, hogyan használna nekik az új sörtörvény.

Szerző(k): Kónya Ádám
07.
10.
07:06

Ahogy nyereséges lett a piac, rögtön variál a kormány

Az összes nagy magyarországi sörgyár nyereségessé vált tavaly. A kézműves sörök forradalmára végül rátelepültek a multinacionális hátterű cégek, a piac új átszabása viszont megtörheti a lendületet, főleg ha a koronavírus-járvány (utó)hatásai is közbeszólnak. A kormány machinálása még bezavarhat mindenbe, de a kisebb főzdéknek van egy másik javaslatuk.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
22.
12:44

A sört is elrántotta a koronavírus

Csökkentek a Heineken söreladásai az első negyedévben a járványügyi korlátozások miatt. A söripari konszern az eladások várható további csökkenése miatt törölte éves eredménytervét - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
30.
17:00

Hektáronként hatmilliót kapnak ezek a gazdák

Ma éjfélig még elküldhetik pályázatukat a komlóterelők az Agrárminisztérium támogatására, amely hektáronként 6 millió forint támogatást jelenthet a vállalkozó kedvű gazdálkodóknak.

Szerző(k): Tóth László Levente
07.
29.
08:25

Jelentett a Heineken

A Heineken holland söripari konszern féléves működési eredménye kisebb lett a vártnál, mert bár nőttek az eladásból származó bevételei, azt felülmúlta a kiadások növekedése - írta az MTI a Reutersre hivatkozva.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
16.
11:22

Végleg búcsút int a Heineken Martfűnek

Végleg bezár a Heineken Hungária Zrt. martfűi gyára, a munkavállalóknak Sopronban kínál álláslehetőséget a vállalat.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
10.
12.
10:05

Új vezér a magyar Heinekennél

Geert Swaanenburg vezérigazgató személyében új felső vezető irányítja tovább a Heineken Hungária magyarországi tevékenységét november 1-től - adta hírül a cég.

Szerző(k): Domokos László