helikopter

09.
03.
18:35

A legtöbbször Szijjártó Péter használta a rendőrségi helikoptereket

Az ORFK szolgálati helikoptereit 2015 óta 29 alkalommal vették igénybe miniszterek, a legtöbbször, 21 alkalommal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - derítette ki közadatigényléssel a Magyar Hang.

Szerző(k): Domokos Erika
08.
12.
07:55

Lezuhant egy turistahelikopter Oroszországban

Lezuhant egy turistahelikopter az orosz távol-keleti Kamcsatka-félszigeten, a balesetben többen eltűntek. A rendkívüli helyzetek minisztériumának bejelentése szerint a helikopter fedélzetén háromtagú legénység és 13 turista utazott - írja a Telex.

Szerző(k): Szász Péter
08.
10.
06:20

Tovább tombolnak az erdőtüzek, Európán túl is példátlan a pusztítás mértéke

Erdőtűz pusztít Olaszország adriai partján is, az ország déli részén fekvő Campomarino Lidóban szállodákból, kempingekből és lakóházakból kellett evakuálni az embereket az elharapózott tűzvész miatt.

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
20.
16:03

Vállalkozni lehet a Készenléti Rendőrség helikoptereinek a fenntartására

A Készenléti Rendőrség használatában lévő 11 darab MD902 és 4 darab MD500E típusú helikopterek 4 éves fenntartására írt ki közbeszerzést a Védelmi Beszerzési Ügynökség Zrt. és a Készenléti Rendőrség.

Szerző(k): Németh Géza
04.
26.
16:21

Airbus helikoptereihez keres fenntartókat a honvédség

A H145M helikopterek 2021 és 2026 közötti fenntartására, azaz javítására és karbantartására keres vállalkozót a Védelmi Beszerzési Ügynökség Zrt.

Szerző(k): Németh Géza
12.
18.
15:41

Honvédség: teljes a Zlin-flotta és az Airbus helikopterek zöme is megérkezett

Megérkezett négy új Zlin repülő, ezzel teljessé vált a magyar honvédség Zlin kiképző-, futár- és felderítőrepülőgép-flottája, és megérkezett az ugyancsak a haderőfejlesztési program részeként vásárolt Airbus H-145 helikopterek többsége is - jelentette be a Magyar Honvédség légierőszemlélője a szolnoki helikopterbázison tartott pénteki sajtóeseményen az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
09.
24.
14:36

Haza is helikopterrel jár a külügyminiszter? (frissítve)

A korábban több hivatalos programjára is rendőrségi helikopterrel érkező Szijjártó Péter külügyminiszterrel kapcsolatban új posztot írt közösségi oldalán Hadházy Ákos ellenzéki képviselő. Ebben képeket is közöl, amelyeken állítólag az a gép látható, amely a minisztert egy szekszárdi étterembe, illetve a lakóhelyére, Dunakeszire szállította. Később a minisztérium azt közölte, hogy hivatalos programokra utazott a miniszter.

Szerző(k): Domokos Erika
09.
07.
19:59

Szijjártó Péter megtörte a csendet

Szijjártó Péter a Facebookon reagált a vádakra, miszerint autó helyett helikopterrel utazik hivatalos programjaira.

Szerző(k): Szász Péter
09.
06.
15:55

Belföldön helikopterezik Szijjártó Péter

A külügyminiszter pénteken a magyar-román határhoz repült az M4-es autópálya határmenti szakaszának átadására, de korábban egy alig 140 kilométeres távot is a rendőrség helikopterével tett meg - hangzott el az RTL Híradóban.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
30.
17:09

Volt MT-tag: helikopterpénz kell Magyarországon, azonnal!

Minden okunk megvan támogatni Surányi György javaslatát, aki a munkájukat elvesztők és eltartott családtagjaik részére célzott támogatásként havonként 100 ezer forint, illetve 50 ezer forint költségvetési juttatást kezdeményez. Én azonban ennél még tovább mennék - írta Bihari Péter közgazdász, az MNB monetáris tanácsának (MT) volt tagja a Portfolio.hu-n.

Szerző(k): Domokos László