hiba

06.
16.
16:26

Kína csak elismerte, hogy van valami gond a Tajsan atomerőműnél

Kína elismerte a délkelet-kínai Tajsan atomerőmű kisebb meghibásodását, ám határozottan cáfolta, hogy a hiba bármilyen radioaktív gáz kiszivárgását eredményezte volna - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
06.
08.
13:38

Átmenetileg elérhetetetlen volt rengeteg vezető hírportál és szolgáltatás

Számos vezető online hírportál (Guardian, Financial Times, Independent, New York Times, Bloomberg), illetve kormányzati portálok (gov.uk) és online szolgáltatások (Twitch, Pinterest, Reddit, Amazon) is elérhetetlenné váltak június 8-án kora délután - írja 24.hu. Több oldal elérhetőségét máris helyreállították.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
05.
10:23

Kiderült, mi történt a Mátrai Erőműnél, még mindig tart a javítás

Még tart a Mátrai Erőmű Zrt. 5. blokkjának tervezett éves nagyjavítása, amely mellett a 3. és 4. blokk leállásával is meg kellett birkózni az elmúlt napokban az erőmű személyzetének - írja az MTI a Mátrai Erőmű Zrt. tájékoztatása szerint.

Szerző(k): Szász Péter
06.
03.
20:27

Lefagytak szerda éjjel a Mol-kutak

Nem működtek szerdáról csütörtökre virradó éjszaka a Mol-kutak kasszái, a hibát a cég elismerte - írja a Telex.

Szerző(k): Szász Péter
05.
15.
17:29

Az integráció után elérhetetlen számlákra panaszkodtak a szerbiai OTP-ügyfelek

Bő egy hete zárult a Vojvodjanska banka OTP-be való integrációja Szerbiában, ám az integrációt követően mind a két helyi bank ügyfelei arra panaszkodtak, hogy az elektronikus banki szolgáltatások nem működnek. A bank nyugtatja az ügyfeleket: mindenkinek megmaradt a pénze.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
12.
13:54

Akadozott a Vodafone hálózata - a cég üzent az előfizetőknek

Akik még fennakadásokat tapasztalnak, érdemes újraindítaniuk a készüléküket.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
11.
11:38

Üzemzavar volt egy iráni urándúsítóban

Egy nappal az üzembe helyezés után máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban. Sem sérülés, sem szennyezés nem történt - írja az MTI híre alapján a hvg.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
01.
11:28

Koronavírus: nagy hibát vétettek a szupervakcina gyártásakor

Emberi hiba miatt nem felelt meg a minőségellenőrzésen a Johnson and Johnson (J&J) gyógyszeripari vállalata, a Janssen által kifejlesztett vakcina 15 millió adagos amerikai szállítmánya - közölte a vállalat. Ebből az oltásból elegendő egy adagot beadni, hogy kialakuljon a koronavírussal szembeni védettség.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
23.
07:08

Mélyebb az EU vezetési válsága, mint gondolnánk

A koronavírus-járvány elleni küzdelem mögött meghúzódó politikai játszmában az Európai Unió vesztésre áll, a nagyközönség lassú oltási kampányt lát káosszal színezve, ami rávilágít az Európa-párti és európai politikusok vezetési módszerének súlyos gyengeségére.

Szerző(k): Komócsin Sándor
03.
09.
19:59

Nem elérhető a Digi szolgáltatása több településen

Optikai kábel rongálása miatt Budapest egyes részein, valamint Magyarország más településein a Digi és Invitel előfizetők szolgáltatás kimaradást tapasztalhatnak - közölte a szolgáltató a honlapján kedden.

Szerző(k): Domokos Erika