ingatlanfejlesztés

06.
06.
21:20

Díjeső hullott a magyar ingatlanfejlesztésekre egy nemzetközi pályázaton

Négy arany- és három ezüstérmet nyertek a magyar ingatlanfejlesztők az idei FIABCI World Prix d’Excellence elnevezésű Wall Street Journal által támogatott Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. Első díjasok lettek a Párisi Udvar Hotel Budapest két kategóriában, a Metrodom Panoráma Lakópark és a Himalájában, Zanglában található szolár iskola. Második helyezés ért el a városligeti Millennium Háza, a MOME Campus és a XIII. kerületi Klapka Központ.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
02.
08:00

A pesti Duna-part új ékköve

Vízpart, parkok, intim belső és tágas közösségi terek, innovatív, fenntartható megoldások, zéró szén-dioxid-kibocsátású épületekkel kombinált egyvelege világszerte unikumnak számít a nagyvárosok lakáspiacain. Nincs ez másként Budapesten sem, ahol a Foka-öböl térségének robbanásszerű fejlődése épp egy ilyen mix létrehozására kínált lehetőséget az erre fogékony fejlesztőknek. A kivételes lakókörnyezet és a hosszú távon garantált értéknövekedés a lakáskeresők fantáziáját is megmozgatja, a prémium lokációk jellemzően csak korlátozottan elérhető kínálatában most új lehetőséget nyit a Foka-öbölbeli Duna Terasz Lakónegyed új fázisának, a Duna Terasz Grande kivitelezésének elindítása. A tágas teraszairól jól ismert lakónegyedet több mint 13 éve fejlesztő D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport új épületei 2023-tól költözhetők.

Szerző(k): Napi.hu
05.
28.
14:01

Díjat nyert Buda legnagyobb, szeptemberben nyíló plázája

A Futureal-csoport két fejlesztését, az Etele Plazát és a Naphegy12 társasházat az Év Tervezett Projektjének választották az ingatlanpiac meghatározó eseményének számító Real Estate Awards 2020 online díjátadó gálán.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
17.
08:21

Érdektelenség kíséri a kormány lakásépítéses ötletét

Nagy csinnadrattával harangozta be a kormány azt a tervét, hogy Budapesten a hatalmas rozsdaövezeti területeken elképesztő ingatlanfejlesztéseket indít. Javaslatokat várnak, hogy mi épüljön, de egyelőre nem kaptak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
08.
18:09

Már árulják a Cordia angliai lakásait

Megkezdte első angliai lakásainak értékesítését a Cordia. Az angliai Birmingham történelmi negyedében épülő The Gothic projekt 2022-re készül el - közölte a fejlesztő.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
29.
13:26

Új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property

Több pozíción is új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalat csoportja, a Biggeorge Holding tagja - közölte a vállalat.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
18.
18:58

Újabb állami támogatást kapott a Club Aliga fejlesztője

Közel 1,3 milliárd forint állami támogatást nyert az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, a Club Aliga üdülőközpont területének fejlesztéséhez - tette közzé az Appeninn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
25.
15:33

Éveket kellett várni, végre elindult a grandiózus felújítás a fővárosban

Több mint húsz évvel a magánosítása után elkezdődött Budapest egyik ikonikus épületének, az Andrássy úti Drechsler palotának a felújítása. Az egykor a balettintézetnek is otthont adó épület katari befektetővel és magyar kivitelezővel újul meg, 2022-ben luxushotelként nyithat.

Szerző(k): Domokos Erika
02.
25.
12:14

Megállapodtak a BudaPart új irodaházának finansízrozásáról

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart City irodaházra, a két partner a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban - közölte a fejlesztő.

Szerző(k): Szepesi Anita
12.
03.
17:08

Lengyelországban vásárol be a Cordia

Nyilvános vételi ajánlatot tett az ingatlanfejlesztő Cordia Zrt. a lengyel Polnord 7,08 százalékos részvénycsomagjára, és kezdeményezi tőzsdei kivezetését.

Szerző(k): K. Kiss Gergely