internet

05.
18.
14:26

Egy év alatt felrobbantak a webáruházak

Két év alatt megduplázódott, 6 százalékról 12 százalékra nőtt a legalább hetente online vásárlók aránya a 18-79 éves magyarok körében. A készpénztől való elfordulásban némi visszarendeződés érezhető 2020-hoz képest, ám a korábbi évekhez viszonyítva még így is kevesebben vannak, akik kizárólag a készpénzes megoldásokat választják.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
18.
13:10

Elmennek a tévé elől a magyar emberek

Nem állt meg az RTL Klub Híradó nézettségének zuhanása, a Konyhafőnök is sok nézőt veszített, miközben a TV2 az Exathlonnal veri a konkurens főzős műsorát, közben viszont a Tények utáni műsorsáv népszerűsége ott is csökken.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
17.
17:18

Hackertámadás érte a büntetés-végrehajtás honlapját

Támadás érte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának toborzó oldalát, a gyereahuvosre.hu-t. Adathalász oldal jelent meg az eredeti oldal helyett - tudta meg a Computerworld.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
12.
17:24

Alig van magyar, aki ne internetezne

A 15 év feletti magyar lakosok 74,11 százaléka internetezik, az internethasználatban az egyes korosztályok között komoly különbség mutatkozik.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
10.
09:43

Google-fiókot használ? Akkor erre számíthat

Mindenkinél bekapcsolja a Google az úgynevezett kétfaktoros hitelesítést.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
08.
09:25

Már 100-200 ezer forintért lehet védettségi igazolványt szerezni

Ahogy a kormány egyre több jogot köt a védettségi igazolványokhoz, úgy pörgött fel a kereslet a hamisítványok, jogszerűtlenül megszerzett valódi okiratokért. Az Euronews nyomozása szerint lehet eredeti papírt is szerezni a háziorvosokon keresztül, de terjednek kamu igazolások is. Akár 200 ezer forintba is belefájhat a csalással szerzett szabadság.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
06.
12:35

Olcsó tarifákkal segít a Telenor a vállalkozásokon

Hat hónapig kedvezményes tarifával segíti a vállalkozások újraindítását a Telenor: dupla adatkeret vagy extra 100GB belföldi Hipernet vehető igénybe - közölte csütörtökön a cég, amely olcsóbban egy flottakövető eszközt is a járművekhez.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
01.
10:10

Mit kezdjenek a cégek a negatív véleményekkel?

Az aktív korú internetezők közel fele nem bízik azokban a vállalkozásokban, amelyekről nem talál pozitív véleményeket a neten, derült ki a Magyar Telekom korábbi kutatásából. A vállalkozásoknak érdemes tudatosan kezelniük az online teret, megjeleníteni a vásárlói véleményeket a saját weboldalukon vagy a közösségi médiában.

Szerző(k): Szász Péter
04.
28.
15:18

Mindent egy lapra tett fel a TV2, nem jött be

A nézettségi adatok alapján rossz lóra tett a TV2, amikor mindent az Exatlon Hungarynek rendelt alá. A látványos start után a műsor mélyrepülésbe kezdett és már nem képes nézőket átcsábítani az RTL Klubtól, ahol ebben az idősávban a Keresztanyu fut - derül ki a Port.hu elemzéséből.

Szerző(k): Szász Péter
04.
22.
17:29

Rasztást adott ki a kibervédelmi intézet zsaroló hangvételű levek miatt

A Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI) ismét riasztást adott ki az interneten terjedő magyar nyelvű, zsaroló hangvételű levelekkel kapcsolatban, azok számossága, valamint az érintett szervezetek és címzetti kör miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna