internet

05.
17.
18:16

A Digivel szerződik? Változtat tarifáin a cég (pontosítva)

A 4iG Nyrt. vállalathoz került Digi Távközlési Kft. júliusban átfogó árkorrekciót hajt végre, évek óta először - értesült a hwsw.hu IT-portál. A korábbiaknál átlagosan 12 százalékkal drágább díjcsomagokat vezetnek be a tévés, mobilos és internetes előfizetéseknél.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
17.
16:46

Alapjaiban változott meg az internetes vásárlás

Az online vásárolható szolgáltatások terén az elmúlt két évben alaposan megváltoztak a szokások: a vásárlók óvatosabban döntenek, átalakult a keresett szolgáltatások köre, miközben a döntés ideje egyre inkább az utolsó pillanatra tolódik, így előtérbe kerültek a last minute ajánlatok – nem csak az utazások, hanem más szolgáltatások esetében is.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
12.
14:22

Már nem lehet bármivel megetetni a magyarokat, ezt mutatja egy friss felmérés

Az éttermekbe tavaszra visszatértek a vendégek, de csak a minőségi szolgáltatás érdekli őket. Ezért azonban hajlandóak többet is fizetni. Az éttermek akciói nem számítanak, a netről választanak evőhelyet.

Szerző(k): Molnár Csaba
05.
10.
10:54

Trükkösen tiltakoznak az oroszok a háború ellen

A győzelem napi oroszországi ünnepségek nem csupán a regnáló politikai rezsimnek adtak alkalmat arra, hogy fényezze magát, hanem azoknak az oroszoknak is, akik tiltakoznak a háború ellen. Mivel a rendőrség üldözi őket, a nyílt tiltakozás helyett lehetőleg más módokat kell találniuk.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
05.
10:11

Tavaly a Google több mint 3,4 milliárd aggályos hirdetést lőtt le

A Google tavaly több mint 30 hirdetőkre és kiadókra vonatkozó irányelvet léptetett életbe vagy dolgozott át.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
03.
10:48

Átviszi a falon az 5G-t a Yettel, és ezzel boríthatja a piaci status quo-t

Versenyre kel a vezetékes internettel a Yettel mobilinternetes piaci újítása: az 5G eddigi egyik legígéretesebb üzleti modellje korlátlanságot és akár 1000 Mbps sebességet ígér a lakossági piacon. Ráadásul az ehhez szükséges eszközöket az ügyfélnek nem kell megvennie, mivel azt az előfizetési díjban számolják el.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
03.
06:40

Megújult a határok felé igyekvő autósokat segítő rendszer

Megújult az a mobiltelefonos alkalmazás, amelynek segítségével elkerülhetik az utazók a zsúfolt átkelőhelyeket, vagy ha ez nem sikerült, legalább nyomon követhetik, hogyan halad az autósor, amelybe beálltak.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
01.
19:18

A Microsoft már könyörög, hogy senki ne használja a böngészőjét

Mivel a Microsoft június 15-én hivatalosan nyugdíjazza az Internet Explorert, kéri a felhasználókat, hogy ne várjanak az utolsó pillanatig az adataik kimentésével és a böngésző elhagyásával.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
28.
14:54

Látván a nyugati szankciókat, komoly lépésre szánta el magát Kína

A komolyan botladozni kezdett a kínai gazdaság a lezárások és Oroszország Ukrajna ellen indított háborújának következtében is. A kínai vezetés ezúttal is az infrastrukturális beruházásokkal próbál életet lehelni a gazdaságba, azonban látva az Oroszország elleni szankciókat különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy ezek segítsék az országot vészhelyzetben a saját lábán is megállni.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
26.
17:38

Figyelmeztették Elon Muskot, nem teheti vadnyugattá a Twittert

Brüsszelből figyelmeztették Elon Muskot, hogy a tulajdonába került Twitternek meg kell felelnie az Európai Unió új digitális irányelveinek, különben súlyos bírságot kell fizetnie, vagy akár az oldal teljes betiltását is kockáztathatja.

Szerző(k): Nagy Martin