iroda

04.
16.
12:14

Nagy dobásra készül a B+N Referencia

A B+N Referencia Zrt. nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Az ISS csoporttól vásárolt üzletrészeket több országban.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
14.
15:50

Több szervünket is kikészíti az elhúzódó koronavírus-helyzet

Úgy tűnik, több káros hatása is van annak, hogy egész nap otthon kell ülni a számítógép előtt.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
13.
19:45

Durva eladási hullám indult az ingatlanpiacon

Egyre nagyobb ütemben szabadulnak meg ingatlanaiktól a cégek a koronavírus járvány hatására az európai, afrikai és közel-keleti feltörekvő országokban. Így próbálják meg, rendbe hozni a járvány által megtépázott mérlegeiket, azonban ennek durva hatása lehet az ingatlanbefektetőkre.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
08.
21:51

Varsóban terjeszkedik az Indotek-csoport

Négy varsói irodaházat adott el az osztrák Immofinanz több mint 70 millió euróért a magyar Indotek csoportnak - jelentette be csütörtökön a bécsi tőzsdén jegyzett Immofinanz közleményben.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
27.
10:36

Kelet-Közép-Európában az ipari ingatlan befektetésekbe a legtöbb tőke tavaly Ázsiából érkezett

Az ázsiai-csendes-óceáni (APAC) régióból, azon belül főként Szingapúrból, Kínából és Dél-Koreából származó tőke adta Közép- és Kelet-Európában a teljes ipari és logisztikai ingatlanbefektetési volumen 52 százalékát - közölte a Colliers International az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
03.
11.
17:14

Más világ jön járvány után az irodákban

A járvány egyik tanulsága, hogy az irodai munkák döntő többsége bárhonnan elvégezhető, a felismerés pedig azzal jár, hogy a jövőben 30 százalékkal csökkenhet a cégek központ irodaigénye, ezzel párhuzamosan pedig jelentősen nőhet a flexibilis irodaterületek iránti igény. A munkáltatóknak újra kell gondolniuk a távmunkára vonatkozó szabályaikat és rugalmasabb munkarendet kell alkalmazniuk - derül ki a flexibilis irodaszolgáltatók egyik piacvezetője, a magyarországi alapítású New Work irodahasználati szokásokat vizsgáló kutatásának eredményeiből.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
25.
12:14

Megállapodtak a BudaPart új irodaházának finansízrozásáról

Aláírták a finanszírozási megállapodást a BudaPart City irodaházra, a két partner a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban - közölte a fejlesztő.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
01.
16:48

Lazulni látszik az irodához kötöttség mítosza

A cégek több, mint fele a korábbinál sűrűbben tart majd online tárgyalást a vírushelyzet után is, de a személyes találkozásokra is szükségük van.

Szerző(k): Molnár Csaba
01.
14.
13:20

A Fidesz alapítványa 800 millió forintért vett irodát Brüsszelben

A Fidesz pártalapítványa több mint 800 millió forintért vett irodákat Brüsszel legfrekventáltabb pontján, az unió főterének nevezett Schuman téren - értesült a hvg360. Mindezt vélhetően a kedvezőbb adózás miatt céges ügylet keretében. Az ingatlant eladó cég egy új magyar milliárdoshoz, Jellinek Dánielhez köthető.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
28.
12:15

Indul a legendás Duna-parti épület felújítása

A Képviselői Irodaház (a köznyelvben Fehér Ház) rekonstrukciójának tervezésére írt ki közbeszerzést az Országgyűlés Hivatala.

Szerző(k): Németh Géza