játék

05.
12.
16:59

Hiába akarják tömegek, továbbra sincs Playstation 5

Még várhatóan hónapokig hiánycikk marad a Sony régóta várt játékkonzolja.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
12.
11:21

Hazamennek "meghalni" a Barbie babák

Az amerikai Mattel játékgyártó lehetővé teszi egyes termékei vásárlóinak, hogy visszaküldjék a céghez használt játékaikat újrahasznosítás céljára. Így ahol születtek, ott fejezik be földi pályafutásukat.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
11.
19:15

Így tanítanak az orkok járványkezelésre

A járványok nem jelentenek újdonságot a kutatóknak, azonban olyan kiterjedtségű jelenségről, mint amit jelenleg az egész világ átél a Covid-19 miatt, nem voltak elégséges modellezési kutatások. Egy hasonló globális járvány pedig már végbement a 2000-es években, ami ha nem is vezetett valós halálesetekhez, a World Of Warcraft játékban szedett áldozatok is ijesztően pontos képet adtak a kutatóknak arra, hogy milyen reakciókara lehet számítani, ha tényleg eljön egy világjárvány.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
04.
13:13

Elég sokan menekültek a szerencsejátékokba a járvány elől

Csaknem negyedével nőtt az online szerencsejátékokat újonnan kipróbálók aránya a pandémia ideje alatt. Leginkább az Y és az X generáció hajlamos elmerülni a képernyős pénzvadászatban.

Szerző(k): Molnár Csaba
04.
30.
07:44

Chatbotba került Ian Livingstone híres fantasy szerepjátéka

A magyar Talk-A-Bot forradalmasíthatja a szerepjátékot, miután a Viberre transzformálta Az országút harcosa (Freeway Fighter) legendás fantasy-jét.

Szerző(k): Szabó M. István
04.
23.
08:00

Mindenki Barbie babát akar venni

A Mattel amerikai játékgyártó bevétele rekordmértékben, 47 százalékkal emelkedett az első negyedévben, részben a Barbie babák és a Hot Wheels autómodellek iránt megugrott keresletre.

Szerző(k): Domokos László
04.
21.
12:32

Mégsem teszi rá a kezét a Discordra a Microsoft

A járvány alatt online játékosok chatszobájából általánosan használt szolgáltatássá váló Discordot mégsem veszi meg a Microsoft. A cég inkább egyedül folytatja.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
04.
19.
14:45

Most vásároljon állampapírt, nagy nyeremény várja!

Aki most nyit számlát az Magyar Államkincstárnál az ügyfélkapun, hogy állampapírt vásároljon, 100 ezer forintnyi állampapír vásárlására fordítható utalványt nyerhet. Akinek van már számlája, de vesz még rá állampapírt, szintén nyerhet 50 ezer forintnyi állampapír-utalványt.

Szerző(k): Herman Bernadett