john_kerry

03.
09.
16:39

John Kerry: az idei klímacsúcs jelenti a világ utolsó reményét

A Joe Biden vezette új amerikai kormányzat világossá tette, hogy a klímaválság az egyik legfontosabb kihívás, és az Egyesült Államok új lendületet kíván adni a klímavédelemről Európával folyatott tárgyalásoknak - közölte John Kerry korábbi külügyminiszter, Joe Biden amerikai elnök klímavédelmi különmegbízottja Brüsszelben.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
16.
21:57

Kerry egyet még beleszúrt Trumpba

John Kerry amerikai külügyminiszter egy televíziós interjúban bírálta Donald Trump megválasztott elnököt, és úgy vélte, helytelen, hogy Trump - ahogyan ő fogalmazott - \"belelép\" más országok politikájába.

Szerző(k): MTI
08.
24.
15:13

Megint egyeztetett Kerry és Lavrov

A terroristák elleni szíriai koordináció lehetőségéről, az aleppói és az ukrajnai helyzetről folytatott eszmecserét telefonon Szergej Lavrov orosz és John Kerry amerikai külügyminiszter - közölte szerdán az orosz diplomáciai tárca.

Szerző(k): MTI
08.
17.
18:29

Lavrov üzent az USA-nak: Moszkva nem sértett BT-határozatot

Nincs alapja annak, hogy Oroszországot az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) határozatának megsértésével gyanúsítsák meg amiatt, hogy bombázói iráni reptérről felszállva mérnek légicsapásokat Szíriában a terroristákra - jelentette ki szerdán Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Szerző(k): MTI
07.
20.
10:38

Brexit: elképesztőt produkált a külügyminiszter

Ritka kínosra sikerült Boris Johnson, az új brit külügyminiszter első sajtótájékoztatója, amit amerikai kollégájával adott.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
03.
25.
13:21

Amerikaiak is vannak a brüsszeli áldozatok között

Amerikai állampolgárok is vannak a három nappal ezelőtti brüsszeli terrortámadások halálos áldozatai között - közölte John Kerry amerikai külügyminiszter pénteken Brüsszelben, ahova azért érkezett, hogy kifejezte részvétét az ország lakosságának.

Szerző(k): Inforádió
01.
20.
15:58

Amerikai-orosz külügyi csúcs Zürichben

Az amerikai és az orosz külügyminiszter a jövő hétre kitűzött szíriai béketárgyalásokról tanácskozott szerdán Zürichben, de nem nyilatkozott arról, hogy mire jutottak.

Szerző(k): Inforádió
12.
15.
21:33

Kerry: Washington nem akarja elszigetelni Oroszországot

Washington nem akarja elszigetelni Oroszországot - jelentette ki a Kremlben tartott keddi sajtótájékoztatóján az amerikai külügyminiszter.

Szerző(k): Inforádió
12.
04.
08:41

Lavrov-Kerry: le kell zárni a török-szír és a török-iraki határt

Elsősorban az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet elleni harcról tárgyalt Szergej Lavrov orosz és John Kerry amerikai külügyminiszter Belgrádban csütörtökön este. A B92 belgrádi televízió pénteken idézte Szergej Lavrovot, aki szerint egyetértettek abban, hogy elengedhetetlen a török-szír és a török-iraki határ lezárása.

Szerző(k): MTI
11.
20.
07:43

Kerry: Washington gyorsabban képes semlegesíteni az IÁ-t, mint az al-Kaidát

Az Egyesült Államok sokkal gyorsabban képes semlegesíteni az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezetet, mint az al-Kaidát - jelentette ki csütörtökön Washingtonban újságíróknak John Kerry amerikai külügymi

Szerző(k): MTI-Eco