kártya

05.
03.
20:08

Bankkártyák: rossz hírt kaptak a CIB, az Erste és az Unicredit ügyfelei

Május elsejétől emelte díjat a CIB, az Erste és az Unicredit is. Vészjósló lehet, hogy utóbbi bank jelezte, meddig tart nála a kártyás vásárlás akciós díjmentességének vége. Változott az OTP kondíciós listája is, de az az új szolgáltatásként megjelenő fizetési kérelem miatt történt - írja az Azénpénzem.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
02.
18:50

Még nem kapta meg a védettségi igazolványát? Ezt teheti

Hétfőtől időpontfoglalás nélkül lehet a védettségi igazolványokkal kapcsolatos ügyeket intézni a kormányablakoknál - tudta meg a járvány elleni védelemért felelős operatív törzstől az RTL Híradó.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
25.
08:38

Mától szabad az átjárás a Szép-kártyák zsebei között

Az év végéig szabad az átjárás a Szép-kártya egyes alszámlái között, így mintegy egymillió munkavállaló bármelyik Szép-kártya zsebből fizethet a szálláshelyért, a vendéglátásért vagy a szabadidős-szolgáltatásért vasárnaptól - tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Szerző(k): Szász Péter
04.
16.
11:45

Fontos változás jön a Szép-kártyáknál, milliókat érint

A csütörtök este megjelent módosítás nyomán hamarosan könnyebb lesz a Szép-kártyán lévő pénz elköltése.

Szerző(k): Domokos László
03.
31.
15:15

Ha Szép-kártyája van, ennek a hírnek örülni fog

Az utóbbi hetekben-hónapokban több kártyabirtokosnak is okozhatott fejtörést a Széchenyi pihenő (Szép) kártyán lévő egyenlegek felhasználása.

Szerző(k): Domokos László
03.
07.
13:41

Vásárlási kisokos a kormánytól

A járvány óriási hullámban tört Európára, így Magyarországra is, ezért kell zárni, de az üzletek online továbbra is nyitva tarthatnak, az interneten mindent meg lehet vásárolni - közölte Schanda Tamás , az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára vasárnap a Facebookon.

Szerző(k): Szász Péter
02.
28.
18:51

Bankkártyák: rossz hírt kaptak az OTP, a K&H és a Raiffeisen ügyfelei

Néhány nap múlva az OTP szinte minden bankkártyás díja megemelkedik. A K&H április elsejével drágít, rövidesen követi a díjemelésben a Raiffeisen - írja az Azénpénzem.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
13.
23:26

Több mint 13 milliárd forintot költöttek a magyarok tavaly Valentin-napra

A szentimentális vásárlók minden eddiginél többet költenek Valentin-napra: az ezzel kapcsolatos kiadások az elmúlt évtizedben 180 százalékkal nőttek Európában az éves Mastercard Love Index szerint. A magyarok tavaly több mint 10 milliárd forinttal költöttek többet, mint 2011-ben. Ennek felét 2020-ban utazásra költötték a szerelmesek, de ékszerre is több mint 350 milliót adtak ki.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
02.
04.
07:08

A magyarok nyugdíjaznák az egyik forintérmét, de van, amitől tartanak

A magyarok nagy többsége már csak akkor használ készpénzt, ha nincs lehetőség a kártyás fizetésre, a legkisebb érmét, az 5 forintost pedig nyugdíjba küldenék - derül ki a Pulzus Kutató reprezentatív felméréséből. Az ötforintosok azonban egyelőre velünk maradnak, kivonásukat nem tervezi az MNB.

Szerző(k): Szász Péter
02.
01.
07:08

Új szereplő robbant be az Erzsébet- utalvány által hagyott vákuumba

Az Erzsébet-utalvány kivezetése miatt keletkezett piaci űr betöltését célozták meg a Nemzeti Utalvány kibocsátói. Jelenleg nagyban zajlik a beváltóhelyi hálózat kiépítése és immár ezer fölötti azoknak a szerződött pontoknak a száma, amelyek elfogadóhelyek lesznek. Lapunk utánajárt, milyen szisztéma szerint dolgoznak a kibocsátók.

Szerző(k): K. Kiss Gergely