költözés

01.
22.
19:12

Index: Debrecenbe költözik a Természettudományi Múzeum

A kormány végleges döntést hozott a Magyar Természettudományi Múzeum Debrecenbe költöztetéséről - tudta meg az Index. Erről a kormány úgynevezett 2-es típusú határozatot hozott, amelyet nem kell megjeleníteni a Magyar Közlönyben.

Szerző(k): Szász Péter
11.
12.
16:50

Ezért drágul 3 milliárddal a PM Várba költözése

A Pénzügyminisztériumnak a Budai várban lévő Szentháromság tér 6. szám alá költöztetése 9,8 milliárd forintról 12 milliárd 715 millió forintra drágult. A többlet az épület átalakítása során jelentkezett pótmunkákból adódik.

Szerző(k): Németh Géza
10.
03.
08:09

Erős budapesti jelenléttel megy és marad a CEU

Michael Ignatieff, a CEU rektora szerint rettenetes üzenetet küldene a világnak, ha az iskola 25 év után kénytelen lenne teljesen elmenni Budapestről. Míg az amerikai oktatás Bécsbe költözik, addig folytatják a budapesti oktatási tevékenységüket is. Bízik abban, hogy nem lesz mindig egypártrendszer Magyarországon.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
02.
10:08

Év végig el kell költöztetni a Kútvölgyit

Az év végéig el kell költöztetni a Kútvölgyi Klinikai Tömb betegellátását, az ehhez szükséges építést a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. végezheti 2 milliárd 189 millió forintért.

Szerző(k): Németh Géza
09.
20.
07:29

Költözik a Thyssenkrupp

Új telephelyre költözik a Thyssenkrupp budapesti autóipari fejlesztési központja, ahová az elkövetkezendő egy évben várhatóan száz dolgozót vesznek majd fel - közölte a vállalat az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
09.
14.
10:55

Nagy újdonsággal áll elő az Ikea

Az idén jelent meg az Ikea nemzetközi kínálatában a hangszórókkal felszerelt lámpa és könyvespolc, amelyek az év végéig a magyar üzletekben is elérhetőek lesznek.

Szerző(k): Csernátony Csaba
08.
26.
12:31

Özönlenek a cégek Hollandiába a brexit miatt

Immáron csaknem száz vállalat telepedett le Hollandiában az Egyesült Királyság tervezett európai uniós kiválása miatt - közölte hétfőn a külföldi beruházásokkal foglalkozó hágai kormányügynökség (NFIA).

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
26.
14:25

Év végéig kétmilliárdért költözik a Kútvölgyi

Közbeszerzésen 2 milliárd 189 millió forint keretösszeggel keres a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. vállalkozót arra, hogy a Kútvölgyi Klinikai Tömb betegellátó kapacitásainak a Semmelweis Egyetem más telephelyeire költöztetése miatt szükséges építési-szerelési munkákat elvégezze. Határidő az év utolsó napja.

Szerző(k): Németh Géza
06.
21.
06:10

Több évet csúszik a minisztériumok várba költöztetése

Legkorábban a kormányzati ciklus végén, 2022-ben költözhet a belügyi és pénzügyi tárca a budai várba - írta az Mfor.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
30.
22:16

Döntött a kormány: költözik a Kútvölgyi

A Kútvölgyi Klinikai Tömböt a Józsefvárosba, illetve a Ferencvárosba költöztetné a kormány - az erről szóló határozat a Magyar Közlönyben jelent meg.

Szerző(k): Németh Géza