közgép

07.
23.
13:54

Hivatalos: Szíjj Lászlóé a Közgép

A GVH engedélyezte, hogy az egyebek mellett a Duna Aszfalt Kft.-t is tulajdonló Szíjj Lászlóhoz kerüljön az egykor Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt.

Szerző(k): Domokos Erika
11.
10.
17:29

Nyerges bejelentette: eladta a Közgépet

Nyerges Zsolt eladta a Közgép Zrt.-ben lévő részesedését a Duna Aszfalt Kft.-nek.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
11.
09.
15:24

Ismét új tulajdonoshoz kerül a Közgép

Nyerges Zsolt eladta a Közgép Zrt.-ben lévő tulajdonát a Duna Aszfalt Kft.-nek. A teljes igazgatóság lemondott a cég vezetéséről.

Szerző(k): Vég Márton
07.
25.
22:08

Lecserélték az ex Simicska-cégek vezetőit

Miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyásával végrehajthatóvá vált Nyerges Zsolt irányításszerzése a korábbi Simicska-érdekeltségek felett, az új tulajdonosi döntésnek megfelelően szerdán személycserék történtek a HírTV Zrt., a Közgép Zrt. és a Mezort Zrt. élén - írta az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
05.
15:02

Nyert Simicska, de sokra nem megy vele

A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) kimondta, hogy a Közgép Építő és Fémszerkezetgyártó Zrt.-t jogellenesen zárta ki a Budapest XXIII. kerületében lévő Grassalkovich út-Ócsai út-Haraszti út közötti csomóponti felüljáró felújítási tenderéből a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Sokra nem megy a döntéssel a cégtulajdonos Simicska Lajos, mivel csak erkölcsi elégtételt kapott. A BKK-nak még bírságot sem kell fizetnie. A határozat a Közbeszerzési Hatóság honlapján jelent meg.

Szerző(k): Németh Géza
06.
15.
17:28

Repült a közbeszerzési bírság a Közgépnek

Miután a bíróság visszadobta az első határozatot, a Közbeszerzési Döntőbizottság újra 2,5 millió forintra bírságolta a Közgép Zrt.-t az M4-es autópálya építésébe be nem vont alvállalkozó miatt.

Szerző(k): Németh Géza
06.
01.
11:05

Ég a pénz Simicska cégeinél

Miután két éve szakított Orbán Viktorral, Simicska Lajos a vállalkozó építőipari cégénél a bevételek 80 százalékot estek, míg médiaérdekeltségei masszívan veszteségesek lettek - derül ki cégei 2016-os beszámolóiból.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
02.
14:53

Nyerges Zsolt kivásárolta a Közgép egyik leányát

Nyerges Zsolt, Simicska Lajos üzlettársa a közelmúltban kivásárolta a Közgép Zrt. százszázalékos leányvállalatát, a Közgép-Energia Kft.-t a Mezőhegyesi Bioenergia Kft.-ből - számolt be a Világgazdaság.

Szerző(k): Domokos László
05.
02.
12:26

Harmadjára is Simicskának lett igaza (frissítve)

Harmadfokon is nyert a Közgép a Közbeszerzési Hatóság ellen, a Kúria szerint sem követett el hamis adatközlést Simicska Lajos cége - írja a 24.hu. Mást gondol azonban az ítéletről a Közbeszerzési Hatóság.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
15.
16:31

Újabb tízmilliárdos közbeszerzésen vesztett a Közgép

A Strabag Általános Építő Kft., a Strabag AG magyarországi fióktelepe valamint a Hódút Kft. nyerte meg 14 milliárd 852 millió forinttal a 813-as főút harmadik ütemének tervezésére és kivitelezésére kiírt nyílt közbeszerzést. A vesztesek között ott van a Közgép is.

Szerző(k): Németh Géza