katasztrófavédelem

04.
19.
16:41

Gázzal fűt? Ez a hír érdekelni fogja

Csak a fűtési szezonnak van vége, a szén-monoxid egész évben veszélyt jelent - hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
08.
07:14

Leégett a szentendrei Spar

A tűzoltók elfojtották a Spar szentendrei áruházának raktárában keletkezett tüzet, amely korábban veszélyeztette a környező üzleteket és egy benzinkutat is.

Szerző(k): Csernátony Csaba
04.
06.
12:41

Eloltották a nádastüzet a Kis-Balatonnál

Eloltották a tűzoltók a Kis-Balaton térségében mintegy kétszáz hektáron égő nádast - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedd délben.

Szerző(k): Szász Péter
04.
06.
08:50

Újabb nádas gyulladt ki

Mintegy harminc hektáros területen ég hajnal óta a nádas Sármellék külterületén, a 76-os főút mellett - írja az MTI a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása alapján.

Szerző(k): Szász Péter
04.
06.
07:44

Tűz volt a Szent Margit Kórházban

Tűz volt a Szent Margit Kórház egyik kórtermében, az esethez nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik rövid idő alatt eloltották a lángokat - írja az MTI az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése alapján.

Szerző(k): Szász Péter
03.
31.
08:51

Tűz ütött ki egy devecseri raktárban (frissítve)

Kigyulladt egy raktárépület Devecserben szerda reggel, gumi- és műanyagbálák égnek, a tűz átterjedt a szomszédos raktárépületre is.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
28.
10:16

Tragikus lakástűz volt a főváros XIX. kerületében

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
27.
08:20

Felrobbant egy büfé Csepelen, heten megsérültek

Robbanás történt, majd tűz ütött ki egy gyorsbüfében Budapest XXI. kerületében, a Kossuth Lajos utcában, pénteken délután. Hét emeber megsérült - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelem.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna