kecskemét

04.
26.
16:48

Ismét leállt a kecskeméti Mercedes, oltják a dolgozókat

A beszállítói nehézségek okozta alkatrészhiány miatt ismét leállt a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban; a vállalat a munkavállalói oltására és új modellje sorozatgyártásának előkészítésére használja ki az időt - írja az autógyártó cég közlésére hivatkozva az MTI.

Szerző(k): Domokos Erika
04.
24.
15:55

Leállt a kecskeméti Mercedes-gyár: megszólalt a cég

Módosította a termelési programját a Mercedes-Benz alkatrészhiánnyal küzdő kecskeméti gyára, amely ezt az időszakot átépítési és karbantartási tevékenységekre, illetve az új modell sorozatgyártásának előkészületeire használja fel.

Szerző(k): Domokos László
04.
22.
16:59

Leállt a kecskeméti Mercedes-gyár

Szerdán leállt a kecskeméti Mercedes-gyár alkatrészhiány miatt, előreláthatóan május 2-ig szünetel a termelés - tudta meg a dolgozóktól a Hiros.hu.

Szerző(k): Domokos László
04.
22.
10:31

A Nissin Foods bővíti kecskeméti üzemét

A japán Nissin Foods bővíti tésztagyártási és raktározási kapacitásait Kecskeméten - jelentette be Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szerző(k): Szász Péter
04.
03.
23:19

Egyetemi modellváltás - nagy manőverbe kezdett a kormány

Az alapítványokba kiszervezett egyetemek kuratóriumaiba bárkit beültethet a miniszter: politikust, polgármestert, önkormányzati képviselőt, kormánytisztviselőt – erre nem érvényesek az összeférhetetlenségi szabályok - írja Szél Bernadett. Az alapítványok működésére vonatkozó szabályok többsége csak kétharmaddal lesz módosítható, a kuratóriumok megkapják az alapítói jogokat, és e rendelkezés visszavonhatóságát a törvény megtiltja - hívta fel a figyelmet a 444.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
19.
10:30

A magyar autóipart is lassítja az alkatrészhiány

A magyar Mercedesnél és az Audinál is akadozik a munka a a globális alkatrészhiány miatt, a Suzuki egyelőre a megszokott rendben működik - írja a Világgazdaság.

Szerző(k): Szász Péter
01.
18.
10:50

Leáll a kecskeméti Mercedes-gyár

A kecskeméti Mercedes-gyárat is elérte az autóiparon végigsöprő alkatrészhiány, így január 10-től tíz napra - a most befejezett karbantartási munkák után - az üzemet kénytelen leállítani a cég.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
01.
16.
17:09

Újraindul, aztán szinte mindjárt le is áll megint a kecskeméti Mercedes-gyár

Az egy hónapos karbantartás befejezésével vasárnap újraindul a kecskeméti Mercedes-gyár, de egy Japánban gyártott alkatrész hiánya miatt szerdán újra leáll a termelés - értesült a baon.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
12.
19.
12:56

Közlekedési fejlesztésekre csoportosít milliárdokat a kormány

Kompra, repülőtérre és elektromos autóbusz mintaprogramra hagyott jóvá a kormány, több mint 2 milliárd forintot.

Szerző(k): Németh Géza
12.
14.
12:44

Közel 6 milliárdos fejlesztéshez ad több mint 2 milliárdot a kormány

Új gyárcsarnokot épít Kecskeméten a Motherson-csoport és a többi magyarországi telephelyén is fejlesztéséket hajt végre.

Szerző(k): Csernátony Csaba