kef

11.
04.
17:53

Az Uniqa biztosítja az állami autókat és a bélyegmúzeumot is

Mintegy 3 milliárd forint megy állami autók cascójára. A közbeszerzést az Uniqa nyerte.

Szerző(k): Németh Géza
10.
24.
11:02

Meghosszabbították az 59 milliárdos állami autóbeszerzést

Egy évvel meghosszabbította a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a rendvédelmi szervek autóinak beszerzésére négy évvel ezelőtt kötött 12 keretmegállapodás hatályát. A közbeszerzés keretösszegét nettó 45 milliárd forintról korábban már megemelték 59,5 milliárdra. Skoda, Mercedes, VW Transporter, Suzuki Vitara, Audi A3 és Opel Astra járművek kerültek a rendvédelmi flottákba.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
30.
15:21

Döbbenetes központosítás és betonozás az állami munkáknál

A kormányzat több évre előre bebetonozza több száz milliárd forint értékű, központosított közbeszerzési eljárások keretében, hogy mely cégek dolgozhatnak az állami szerveknek. Több tender jelentősen szűkíti az ajánlattevői versenyt, csak néhány cég juthat munkához - több területen kiszorítva ezzel a kisvállalkozásokat.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
12.
14:16

Kétmilliárddal megszaladt az állami autóbeszerzés

Az eredeti 4 milliárd 250 millió forint helyett 6 milliárd 375 millió forintért vesz felső-középkategóriás személyautókat az állam.

Szerző(k): Németh Géza
03.
02.
12:45

Több tízmilliárdért keres közbeszerzési tanácsadókat a KEF

Négy évre nettó 45 milliárd forint keretösszeg erejéig keres közbeszerzési tanácsadókat a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF).

Szerző(k): Németh Géza
01.
05.
07:45

Több lesz az állami terepjáró

Az eredeti egymilliárdos keretet másfél milliárdra emelte az egyterű terepjárók beszerzésénél a KEF. Szállító a Porsche.

Szerző(k): Németh Géza
12.
02.
10:12

Teleszórják térfigyelő kamerákkal Magyarországot

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nyílt közbeszerzésen keres közbiztonsági térfigyelő kamerarendszerek és kapcsolódó szolgáltatások szállítására vállalkozót, nettó 16 milliárd forint keretösszeg erejéig.

Szerző(k): Németh Géza
11.
16.
15:48

Az államtól 100 milliárdot söpör be a B+N Referencia Zrt.

A komlóskai székhelyű, építményüzemeltetéssel és takarítással foglalkozó B+N Referencia Zrt. végezhet az állami épületeken építési-, karbantartási-, felújítási-, javítási munkákat, továbbá üzemeltetési feladatokat négy évre, nettó 100 milliárd forint keretösszeg erejéig.

Szerző(k): Németh Géza
08.
14.
19:50

Orbán Viktor januárban megígérte, most 60 milliárdból indul kórházfelújítás

A kormány pénteki határozata szerint 17 állami fenntartású, fővárosi kórház fertőtlenítő célú felújítása 60 milliárd forintból valósulhat meg - lehetőség szerint európai uniós forrás felhasználásával.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
29.
14:50

Most ötmilliárdot költött el a kormány

A kormány most ötmilliárd forintot csoportosított át az idei költségvetésen belül. Jutott pénz a hungarikumokra, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságnak, továbbá a debreceni Nagyerdő programjának befejezésére is.

Szerző(k): Németh Géza