kfc

12.
22.
11:00

Reagált a válságra a McDonald's: változás a sültkrumpliknál

Csak kisméretű sültkrumplit árulnak a japán McDonald's-éttermek, mert nem kapnak elegendő mennyiségű burgonyát Kanadából. A KFC rögtön reagált, ezért karácsonykor is "bőséges adagokkal" várja az éhes vendégeket.

Szerző(k): Tér Diána
07.
30.
18:03

Csirkés szendviccsel vert oda a Burger King

A Restaurant Brands International pénteken felülmúlta a negyedéves profitra és bevételre vonatkozó várakozásokat a tényleges eredményeivel, mivel az amerikaiak többet költöttek a Burger King üzletekben, miután a járványügyi korlátozások enyhültek. Az igazán nagy durranást a Magyarországon is kapható csirkés szendvicssor bevezetése jelentette.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
16.
12:19

A KFC, a McDonald's és a Burger King is nagy ütést kapott

Az ágazati bértámogatások sokat segítettek 2020-ban a magyarországi gyorsétterem-láncoknak, ahol jellemzően bejelentve, borravaló nélkül dolgoznak a munkavállalók. Ettől még a KFC, a McDonald's és a Burger King bevételei és eredményei is romlottak, előbbinél egyéb tényezők miatt a milliárdos profit olvadt pár tízmillióra. A kiszállítás nem pótolja a vendéglői forgalmat, ami megütötte őket.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
25.
19:01

Újít a KFC és a McDonald's, de a sajtburger-pizzát megússzuk

A McDonald's új péksüteményekkel rukkol elő reggeli menüi mellé, miközben a Kentucky Fried Chicken a népszerű szószának receptjén és nevén is változtatott. Az amerikai piacon a Papa John's pedig előrukkolt a pizzajellegű sajtburgerrel. Előbbi kettő várhatóan a magyar éttermekbe is hamar elér majd, de utóbbi lánc bár szeretne, egyelőre nem jelent még meg Magyarországon. Érdekesség, hogy budai éttermük így is van.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
25.
14:20

A koronavírus miatt vált szlogent a KFC

A KFC ideiglenese felfüggeszti az It's Finger Lickin' Good (Olyan jó, hogy megnyalod utána a tíz ujjad) szlogen használatát, hiszen nem szerencsés járványhelyzetben ujjnyalogatásra buzdítani az embereket - adta hírül a cég.

Szerző(k): Szász Péter
06.
07.
07:37

Egyre több állást hirdetnek - felpörgött az egyik étteremlánc

Az üzletek újranyitásával megindult a munkaerő-toborzás is. Az egyik hazai étteremlánc rengeteg hirdetést adott fel a héten, és az is kiderült, mennyit fizetnek - írta meg a Pénzcentrum.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
10.
07:08

Magyar kihívót kapott a McDonald's, a KFC és a Starbucks

Már van olyan Mol-kút, ahol a tankolás után a kútoszlopnál lehet fizetni, a bisztrószerű Fresh Cornerekkel pedig a gyorsétteremláncoknak és kávézóláncoknak üzen hadat a magyar olajcég - mondta a Napi.hu-nak Orosz András, a Mol Nyrt. kiskereskedelmi üzletágának vezetője.

Szerző(k): Csernátony Csaba
09.
28.
11:32

Buksza: Mennyi kalória van az új burgerekben?

A burgerláncok a közelmúltban jelentek meg a vega burgereikkel. A Buksza pedig megnézte, mi van az új és a hagyományos szendvicsekben.

Szerző(k): Csernátony Csaba
07.
03.
07:08

Nagy dolgokkal próbálkozik a Meki, a KFC és a Burger King

Nem áll meg a gyorsétterem-nyitási láz a legnagyobb burgerláncoknál. Változtatnak a termékeiken is, hogy felülkerekedjenek a versenyben. A magyarok pedig minden eddiginél több pénzt költöttek el hamburgerekre és sült krumplira, ráadásul egyre többen dolgoznak a Mekiben, a KFC-ben és a Burger Kingben.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
02.
11:21

Ez a KFC nagy dobása

Vegetáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyarországi KFC. A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét a gyorsétterem grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti.

Szerző(k): Domokos László