kfc

07.
03.
07:08

Nagy dolgokkal próbálkozik a Meki, a KFC és a Burger King

Nem áll meg a gyorsétterem-nyitási láz a legnagyobb burgerláncoknál. Változtatnak a termékeiken is, hogy felülkerekedjenek a versenyben. A magyarok pedig minden eddiginél több pénzt költöttek el hamburgerekre és sült krumplira, ráadásul egyre többen dolgoznak a Mekiben, a KFC-ben és a Burger Kingben.

Szerző(k): Szabó Dániel
07.
02.
11:21

Ez a KFC nagy dobása

Vegetáriánus ételekkel bővíti kínálatát a magyarországi KFC. A mostantól elérhető Halloumi Burgerben és Twisterben a megszokott csirkét a gyorsétterem grillezett ciprusi halloumi sajttal helyettesíti.

Szerző(k): Domokos László
04.
26.
09:32

Ekkora büntetést ér, ha valaki újságírót ver Magyarországon

A vádlott biztonsági őrként túllépte az intézkedési körének határait, amikor kirángatta és többször megütötte a vásárlót; felfüggesztett börtönre ítélték – közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Szerző(k): Dzindzisz Sztefan
06.
04.
15:41

Vallottak a hazai gyorséttermek - ennyit keresnek a dolgozók

A legnagyobb magyarországi gyorsétterem-láncoknak jó évük volt tavaly. A legnagyobb növekedést a KFC-ket és Pizza Hutokat üzemeltető Amrest érte el. A legnagyobb lánc továbbra is a McDonald's hazánkban.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
03.
16:13

Kiderült, mekkora órabért kínál a KFC

Rengeteg embert keres a KFC, viszont az álláshirdetéseknél a cég nem szokta feltüntetni a fizetéseket. A Penzcentrum.hu utánajárt, mennyi óradíjra számíthat az, aki náluk szeretne dolgozni.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
02.
19.
13:58

Több száz KFC-t zártak be - ki nem találná, miért

Több száz nagy-britanniai éttermét volt kénytelen hétfőn bezárni a KFC étteremlánc, miután szállítmányozási problémák miatt elfogyott a csirkemenüiről ismert hálózat kínálatának elsődleges alapanyaga - a csirkehús.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
16.
08:02

Fontos bejelentést tett a magyar KFC

További üzleteket nyit Magyarországon a KFC gyorsétterem-hálózat, emellett új fejlesztési irányként bővíti a házhoz szállítási lehetőségeket is - írta a Világgazdaság csütörtökön.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
20.
18:45

A KFC-sek felkeresték Szabó Zoltánt

A KFC lezárta a belső vizsálatot Szabó Zoltán indexes újságró megverésével kapcsolatban - írja az étteremlánc a Facebook oldalán.

Szerző(k): Szász Péter
07.
21.
17:31

Ki nem találná, mi került a McDonald's, a Burger King és a KFC üdítőibe

Fecal Coliform baktériumokat találtak a mekis, burger kinges KFC-s üdítők jegében, ezek azok a baktériumok, amelyek meleg vérű állatok fekáliájában is megtalálhatók - írja a portfolio.hu.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
13.
07:11

Belehúzott a McDonald\'s, a KFC - vallottak a gyorsétteremek

Hiába a magyarországi munkaerőhiány és a gasztroforradalom, a McDonald\'s kivételével nőtt a foglalkoztatottak száma, viszont a Burger King nem tudta növelni az üzemi eredményét az előző évhez képest - derül ki a 2016-os év cégbeszámolóiból.

Szerző(k): Szabó Dániel