kkm

05.
12.
18:24

Újabb országba lehet utazni hazai igazolással

Szijjártó Péter külügy és külgazdasági miniszter ismét egy kétoldalú megállapodást jelentett be.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
04.
19:00

Szijjártó: közel kilencmilliárdos fejlesztést indít a Flextronics Kft.

Közel 9 milliárd forintos beruházással - ebből 3,6 milliárdos állami támogatással -, 120 új munkahelyet teremtve, hosszú távú stabilitást biztosító autóipari beruházást valósít meg Zalaegerszegen és Sárváron a Flextronics International Kft. (Flex) - jelentette be kedden a zalai megyeszékhelyen Szijjártó Péter.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
04.
18:38

Fémilliárd forintos állami támogatást kapott egy zalaegerszegi cég

A járvány ellenére sikerült a tömeges munkanélküliséget megelőzni, és a beruházások mértékét növelni azzal, hogy a 2010-ben választott gazdaságpolitikának megfelelően nem szociális-, hanem beruházási alapon adott támogatást a kormány; "sikeres volt az előzés a kanyarban" - jelentette ki Szijjártó Péter kedden Zalaegerszegen az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
29.
14:16

Két országgal már meg is állapodtunk az utazási igazolásokról

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megkötötte az első kettő kétoldalú szerződést, amivel az államok kölcsönösen elfogadják egymás állampolgárainak oltási igazolását beutazáskor. Újabb tárgylások indulnak.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
17.
09:35

Szijjártó: 400 ezer helyett egymillió kínai vakcina jön

Az egyoltásos nyugati koronavírus-vakcina kiesése miatt az április végéig esedékes 400 ezer kínai oltóanyag helyett egymillió érkezik Magyarországra - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a közösségi oldalára feltöltött videóban az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna