korea

07.
16.
19:21

Egyedülálló sikert ért el az orosz vakcina

Az észak-koreai rezsim mereven elutasítja, hogy az Egyesült Államoktól bármilyen humanitárius segítséget elfogadjon, pedig a washingtoni kormányzat az ország elleni kőkemény szankciók ellenére kész lenne koronavírus-vakcinát szállítani Észak-Koreának.

Szerző(k): Komócsin Sándor
07.
10.
10:37

Dél-Koreában belobbant a járvány, minden eddiginél nagyobb szigor jön

Harmadik egymást követő napon döntött rekordot Dél-Koreában a koronavírus-járvány fertőzöttjeinek napi növekménye - jelentette be szombaton az ország betegségmegelőzési központja (KDCA).

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
07.
09.
07:08

Két csatát nyert Észak-Korea, de a helyzet veszélyes

Egyszerre megy rosszul és jól az Észak-Koreai rendszer elitjének sorsa, a vezérükről, Kim Dzsongunról végre jó hírt kaptak, akárcsak Kínából, amelynek vezetése kiáll szövetségese érdekei mellett, ugyanakkor a koronavírus elleni harcban a diktátor nem hajlandó elfogadni a felkínált segítséget.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
30.
19:07

Hullanak a fejek Észak-Koreában, a diktátor morcos hangulatban van

Kim Dzsongun, Észak-Korea diktátora talált néhány rendkívül szerencsétlen embert országa elitjében, akiket felelőssé tett a romló állapotok miatt. Az illetőket felmentették tisztségükből, és a köznép fantáziájára bízzák, milyen sors vár rájuk. Hírek szerint tavaly két tisztviselőt végeztek ki, mert megsértették a járvánnyal kapcsolatos szabályokat.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
26.
18:42

Észak-Korea: nagy bajban van a diktátor

A Dél-Koreába menekült észak-koreaiak szerint, akik fenntartanak bizonyos kapcsolatokat volt hazájukban, rendkívüli helyzet alakul ki Észak-Koreában. Az ország elszigeteltségének erősödése miatt a kínai élelmiszer-szállítmányok is akadoznak, így az emberek olyan kétségbeejtő helyzetbe kerültek, hogy attól már Kim Dzsongun diktátor sem tudja távol tartani magát.

Szerző(k): Komócsin Sándor