kriptodeviza

05.
11.
13:31

Eldörrent az első lövés a kriptodevizák elleni háborúban

Indonézia fontolgatja a kriptovaluták kereskedelmének megadóztatását, miután a helyi befektetők körében megugrott a népszerűségük. Több másik országnál is napirenden van hasonló javaslat, az Egyesült Államok pedig a tőkepiaci jövedelmekre vetne ki magasabb adóterhet.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
08.
10:29

Talpra állt az Etherum, de erősödnek a kockázatok

Az ethereum idén felülmúlta a főbb kriptovalutákat és más riválisait, amit a decentralizált pénzeszközök fellendülése és a nyáron várható technikai korrekció is támogat, de olyan akadályokkal kell szembenéznie, amelyek megakaszthatják az emelkedését.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
04.
07:42

"Amit most látunk, az a spekulatív túlzás definíciója"

Az ether nevű kriptovaluta kedden rekord szintre emelkedett, majd meredeken esett, mivel egyes befektetők kivonták a profitot a kétes új belépőkkel teletűzdelt, forró piacról.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
30.
16:47

Hatalmasat kaszálnak idén a bitcoin-bányászok

Rekord profitot zsebelhettek be idén a bitcoin bányák, miután a kriptodeviza eddigi árfolyama minden eddigi rekordot megdöntött. Ebből adódik az is, hogy a terepet egyre inkább átveszik a nagy játékosok, ellehetetlenítve ezzel a kicsiket.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
30.
13:36

Alaposan kifosztottak idén a kriptopénztárcákat

Felfutóban van a különféle támadások száma a különböző digitális pénzek, például bitcoin vagy ethereum kezelésére szolgáló digitális pénztárcák irányában. Az idei árfolyamemelkedés megtette a hatását, várhatóan még sok ilyen eset lesz az idén.

Szerző(k): Rácz Gergő
04.
18.
13:32

Beütik a szeget a bitcoin koporsójába, összeomlóban az árfolyam

A bitcoin több mint hét hetes mélységbe zuhant, alig néhány nappal azután, hogy rekordot ért el. Egyre több ország kezdte el tiltani a kriptovalutát, most már az Egyesült Államok is korlátozásra készül.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
15.
15:28

Nagy áttörés történt bitcoin-fronton

Szerdán végre bevezették a tőzsdére az első bitcoin-tőzsde részvényeit, a befektetők elképesztő összegeket adtak a részvényekért. A nehézsúlyú bankokkal van egy ligában a Coinbase értéke.

Szerző(k): Lovas-Romváry András