lakás-takarékpénztár

05.
10.
17:13

Rekord: 107 millió forint egy átlagos ingatlan Nagy-Britanniában

Rekordszintre nőtt a lakóingatlanok ára az Egyesült Királyságban áprilisban, mivel az illetékmentesség továbbra is pörgeti az ingatlanpiacot - ez derült ki a Lloyds Bank leányvállalata, a Halifax és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató hétfőn közzétett adataiból.

Szerző(k): Szász Péter
05.
06.
07:30

Nem lehet kilakoltatni, elárverezni az adósok lakásait

A végrehajtó a természetes személy adós lakóingatlanának árverezése iránt – az ingatlan árveréséről szóló hirdetmény közzététele iránt – legkorábban a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napon intézkedhet - döntött a kormány.

Szerző(k): Németh Géza
05.
05.
12:30

Csok és babaváró: miniszteri válaszok érkeztek

A külföldről hazatérők is jogosultak lehetnek a babaváró támogatásra és a családi otthonteremtési kedvezményre (csok) itthoni munkavállalás esetén - jelentette be Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Szerző(k): Domokos László
05.
05.
09:18

Mi történt az új lakások piacán?

Az első negyedévben 29 százalékkal nőtt az átadott lakások száma, vidéken pedig megugrott a lakásépítési kedv.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
04.
12:18

Ma véget ér a kilakoltatási moratórium, tömegek kerülhetnek az utcára

Ha nem hosszabbítják meg a május 4-én lejáró kilakoltatási moratóriumot, tömegek kerülhetnek az utcára - hívták fel a figyelmet a lakhatással foglalkozó érdekvédelmi szervezetek.

Szerző(k): Domokos László
05.
03.
13:30

Tíz százalékkal nőtt a hazai lakáshitel-állomány 2020-ban

Tavaly év végén a magyarországi lakáshitel-állomány 4004 milliárd forint volt, 10 százalékkal, mintegy 373 milliárd forinttal több az előző évinél - derül ki a KSH Lakossági lakáshitelezés 2020 című kiadványából.

Szerző(k): Domokos László
05.
03.
10:45

Összehasonlították az almát az almával: óriási különbségeket találtak a fogyasztóvédők

Összehasonlította a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ) a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításokat. Bár a jegybank könnyen összevethető versengő termékeket ígért, nagyobb a különbség, mint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításnál.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
29.
08:00

Egy remek év után: nagy dobásra készül a magyar lakberendezési lánc

Nem érintette kedvezőtlenül a járványhelyzet a jövőre 30 éves magyar tulajdonú DIEGO Kft.-t, amely az elmúlt egy évben is dinamikusan tudott növekedni, forgalomban és boltszámban egyaránt. Az elmúlt 30 év alatt 100 millió négyzetméter burkolóanyagot értékesítettek. A piacvezető lakberendezés hálózat május elején indítja megújított webáruházát (diego.hu), ezzel országos szinten a teljes kínálati palettával szolgálhatja ki a megnövekedett vásárlói igényeket. A jelentős választékbővítést végrehajtó társaság a közép-európai régiókban és a Balkánon is terjeszkedni kíván új online boltjával.

Szerző(k): Napi.hu
04.
28.
23:22

Házkutatást tartottak Rudy Giuliani lakásában és irodájában

Szövetségi nyomozók házkutatást tartottak szerdán Rudy Giuliani, Donald Trump volt amerikai elnök korábbi ügyvédje New York-i ingatlanjaiban - számolt be több amerikai napilap az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
28.
10:06

Számoljon utána, és váltson fogyasztóbarát lakásbiztosításra!

Immár a Generali Biztosító Zrt. és a Colonnade Insurance S.A. biztosító fogyasztóbarát otthonbiztosítási termékei is elérhetők az MNB honlapján kialakított ingyenes kalkulátorának ajánlatai között. A minősített otthonbiztosítások így egyre nagyobb teret nyerhetnek, sőt a továbbiakban ezek adhatják az új értékesítések jelentős részét.

Szerző(k): Herman Bernadett