lg

05.
13.
06:41

Belgrád a régió élére tör

Belgrád csatlakozik azokhoz az európai nagyvárosokhoz, amelyek kísérleti jelleggel engedélyeznek nagy koncerteket. A rendezvény után nyomon követik a járvány esetleges erősödését a résztvevők körében.

Szerző(k): Barabás Júlia
05.
12.
08:29

Áram és gáz: változás a szolgáltatóknál, durva áremeléssel

Szépen csöndben újraindították a közműszolgáltató cégek a kikapcsolásokat, amit egybekötöttek a visszakapcsolási díjak emelésével. Az áramszolgáltatók esetén brutális a drágulás.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
11.
23:00

Leváltották a román közszolgálati televízió és rádió vezetőségét

Leváltotta kedden a román parlament képviselőháza és szenátusa együttes ülésén a román közszolgálati televízió és rádió vezetőségét, a két intézmény élére hat hónapig érvényes megbízással ideiglenes vezetőket neveztek ki - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
19:38

Változik az időjárás, ennek sokan nem fognak örülni

Egy hullámzó frontrendszer éri el a Kárpát-medencét, emiatt változékonyabbra, csapadékosabbra fordul időjárásunk - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Szerző(k): Szász Péter
05.
11.
14:58

Alig 1 kilogramm súlyú laptopot jelentett be az LG

Hamarosan Magyarországon is megvásárolhatók az LG, könnyen hordozható, hosszú akkumulátoridejű gram laptopjai, amelyek súlya mérettől függően 999 és 1350 gramm között szóródik.

Szerző(k): Szász Péter
05.
11.
10:23

Illegális székhelyszolgáltató ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két férfi ellen, akik 61 vállalkozás számára biztosítottak fiktív székhelyet egy szegedi kiskertben - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc kedden az MTI-t.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
10.
17:57

Idén még nem látott időjárás érkezik

Az időjárás-változásra érzékenyekre nehéz napok várnak: a keddi 30 fokot szerdától lehűlés és mozgalmas időjárás váltja. Ezzel együtt eső is érkezik, ami a mezőgazdaság számára mindenképp jó hír - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Holnap lesz az év eddigi legmelegebb napja.

Szerző(k): Szász Péter
05.
09.
14:17

Galgóczi Ágnes: folyamatosan javulnak a járványügyi adatok, de még nincs itt a vége

Napról napra javulnak a járványügyi adatok, csökken az elhunytak és kórházban kezeltek, lélegeztetésre szorulók száma, de ez nem jelenti azt, hogy vége van a járványnak - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője vasárnap a közmédiának.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
09.
12:54

Nem volt még ilyen hideg április ebben az évszázadban

A 21. század leghűvösebb áprilisa volt az idei, ha pedig az 1901 óta vezetett méréseket vesszük alapul, akkor a 15. leghidegebb a sorban - írja az MTI az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) közlése nyomán..

Szerző(k): Szász Péter
05.
09.
07:51

Újrázik a londoni polgármester, de mandátuma csak három évre szól

Az előrejelzéseknek megfelelően ismét az ellenzéki Munkáspárt jelöltjét, Sadiq Khant választották London polgármesterévé. Khan második polgármesteri megbízatását nyerte el. A csütörtökön tartott londoni polgármester-választás eredményét brit idő szerint szombaton késő éjjel hirdették ki - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter