luxus

05.
06.
13:03

Takarítana 37 millióért egy trópusi paradicsomban? Itt az állásajánlat

Még mondja valaki, hogy nincs meg a fizikai és titkári munka becsülete! A kérdés az, hogy kinél vállal munkát valaki. Két angol minden bizonnyal nagyon jól fog járni.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
06.
12:05

Már Magyarországon is beszerezhetők a legexkluzívabb borok és spiritek

Az extraordinary jelzőt használják azokra a rendkívüli tételekre a nemzetközi boros oldalakon, amelyek a finestwine.hu jóvoltából immár Magyarországon is beszerezhetők. A válogatott borok főleg Burgundiából, Bordeaux-ból, Champagne-ból, Toszkánából, Lombardiából és Napából, míg a spiritek inkább a skót felföldről érkeztek. Egy különleges palack Romanée-Conti, vagy egy limitált kiadású Dom Perignon, akár egy magnum palack Sassicaia eredeti fadobozában a legjobb évjáratokból már itthon is elérhető az értő közönség számára.

Szerző(k): Axioart
05.
04.
23:50

A Pandora mostantól csak szintetikus gyémántból készít ékszereket

Nem készít többé természetes gyémántokkal díszített ékszereket a Pandora dán cég. A jövőben megfizethetőbb, fenntartható módon, laboratóriumban előállított drágaköveket használ.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
04.
14:01

Új márka, a Genesis jelenik meg az európai autópiacon

A dél-koreai Hyundai Motor kedden közölte, hogy a nyáron Európában is piacra dobja prémium márkáját, a Genesist. A vállalat zászlóshajó szedánja és sportos városi terepjárója (SUV) a világ egyik leggyorsabban növekvő elektromos járműpiacán debütál.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
20.
13:33

A „bosszúköltések” felrobbantják a luxusfogyasztást

A több mint egy éve tartó pandémiás korlátozások után a kereslet ugrásszerű fellendülése várható a divatágazatban, mivel a fogyasztók már tűkön ülnek, hogy bepótolhassák az elhalasztott vásárlásokat. A „bosszúköltés” jelensége már nem csak az Egyesült Államokban és Kínában, hanem egyes európai országokban, így Magyarországon is tapasztalható.

Szerző(k): Molnár Csaba