mérgezés

07.
07.
10:57

A Notre-Dame leégesekor eltitkolt veszélyek miatt tesznek feljelentést

A párizsi hatóságok jogi lépéseket tesznek a Notre-Dame-székesegyházban történt tűz miatt, mivel a lángokból káros füstök szabadultak fel az égő ólom miatt. Az embereket nem tájékoztatták a veszélyes anyagokról.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
19.
16:41

Gázzal fűt? Ez a hír érdekelni fogja

Csak a fűtési szezonnak van vége, a szén-monoxid egész évben veszélyt jelent - hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szerző(k): Szepesi Anita
02.
05.
07:43

Meghalt a Navalnijt kezelő egyik omszki orvos

55 éves korában elhunyt az omszki sürgősségi kórház főorvos-helyettese. Ő volt az az orvos, aki Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a novicsokos mérgezését követően kezelte.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
02.
02.
19:23

Hazatért, 3 évre börtönbe zárják Putyin legfőbb kritikusát

Az illetékes moszkvai bíróság letöltendőre változtatta a legismertebb orosz ellenzékire, Alekszej Navalnijra korábban kimondott, 3,5 évre felfüggesztett börtönbüntetést - adta hírül a hvg.hu. A németországi gyógykezelésről január 17-én hazatért bloggerre közel hároméves börtön vár, de az akár hosszabb is lehet, mert más eljárások is érvényben vannak ellene.

Szerző(k): Domokos Erika
01.
17.
19:47

Őrizetbe vették Navalnijt

Őrizetbe vették Moszkvában, elvezették Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a rendőrök vasárnap este a seremetyjevói repülőtér útlevél-ellenőrzéséről - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
01.
17.
18:18

Navalnij visszatér Oroszországba

A moszkvai vnukovói repülőtéren várják a Navalnijt szállító gép érkezését, az ellenzéki politikus több hívét őrizetbe vették - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
12.
26.
08:48

Elvitték a rendőrök az ügyvédet, aki lebuktatta Navalnij merénylőjét

Bűnvádi eljárás indult Oroszországban Alekszej Navalnij ellenzéki politikus egyik ügyvédje ellen. Ljubov Szobol volt az, aki lebuktatta a Putyin fő riválisaként emlegetett férfi novicsokos merénylőjét.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
14.
18:39

Új fejlemény Navalnij ügyében

Minden bizonnyal a belbiztonságért felelős orosz nemzetbiztonsági szolgálat egyik különítménye mérgezte meg Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a nyáron - jelentette a hírportálján hétfőn a Der Spiegel című német hírmagazin nemzetközi partnerekkel folytatott tényfeltáró munkájának eredményeit ismertetve.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
09.
14:41

Kiderült, hány sérültje van a dunaföldvári balesetnek

Péntek reggel ipari baleset történt Dunaföldváron, amelynek eredményeként nagy mennyiségű klórgáz került a levegőbe. A baleset következtében 28-an szenvedtek könnyű, illetve súlyos mérgezést.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
09.
21.
07:28

Elkapták a nőt, aki a mérget küldhette Trumpnak

Az amerikai-kanadai határnál vasárnap este letartóztattak egy nőt, aki a gyanú szerint levélben küldött ricint a Fehér Házba - jelentette vasárnap éjjel több amerikai médium is az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita