müller

06.
10.
10:11

Drogerie Markt, Rossmann, Müller: eldőlt a nagy csata

Apró előnnyel vezet a dm a Rossmann előtt a magyar vásárlók körében, ám a nők inkább az utóbbit favorizálják - derül ki a Napi.hu számára a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
08.
15:27

Müller Cecília elmondta, ki kaphat másik típusú oltást második körben

Az átoltottságnak köszönhetően a harmadik hullám lecsengett Magyarországon. Orvosi javaslatra másodiknak kaphat más típusú oltást az, akinek az első után súlyos reakció lépett fel - mondta többek között az operatív törzs keddi tájékoztatóján Müller Cecília, országos tisztifőorvos.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
06.
13:13

Nem csak Müller Cecília van veszélyben, mesterlövész vadászik a belga fővirológusra

Belgium vezető virológusa közel három hete egy biztonsági őrök által védett házban él feleségével és 12 éves fiával. Marc Van Ranst professzorra ugyanis egy szélsőséges nézeteket valló férfi vadászik, mert őt teszi felelőssé, hogy karanténintézkedéseket vezettek be a koronavírus-járvány miatt. A rendőrség hajtóvadászattal próbálja kézre keríteni a felfegyverzett exkatonát. Magyarországon Müller Cecília kapott fenyegetéseket.

Szerző(k): Szabó Dániel
06.
03.
15:47

Kiderült az igazság a magyar halálozási adatokkal kapcsolatban

Magyarország a lakosságarányos Covid-halálozásban a világ élvonalában áll, amit a kormányzat eddig az eltérő statisztikai módszerekkel magyarázott. Azonban ez egyszerűen nem igaz, mert nálunk is a WHO ajánlása alapján számolták a koronavírus áldozatokat, éppúgy, mint a legtöbb országban - derül ki Müller Cecília, országos tisztifőorvos válaszából, amelyet Szél Bernadett országgyűlési kérdésére adott. Müller válaszát a Facebookon osztotta meg a képviselő.

Szerző(k): Szepesi Anita
06.
01.
12:41

Müller Cecília ismertette, mi történt az indiai mutánssal fertőzött magyarokkal

Az operatív törzs mai online eseményen elhangzott, hogy a járvány jelentősen visszaszorult, és még mindig a brit variáns fertőz dominánsan Magyarországon. Eddig az indiai mutánst csak a már korábban diagnosztizált két főnél mutatták ki, akik közül egyikük már meggyógyult. Az ő esetükben sem mutattak ki annál súlyosabb lefutást, mint amilyet a brit mutáns esetében lehetett tapasztalni.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
05.
20.
14:07

Müller Cecília: hétfőtől feloldják a kórházi látogatási tilalmat

A védőoltásoknak köszönhetően sikerült úrrá lennünk a harmadik hullámon, az oltási időpontok továbbra is nyitva vannak, regisztráció után azonnal lehet foglalni, nem kell SMS-re várni. A tegnap elérhetővé tett 199 ezer adag Pfizer vakcina felét mára lefoglalték. Hétfőtől feloldják a kórházi látogatási tilalmat - jelentette be az operatív törzs mai tájékoztatóján Müller Cecília, országos tisztifőorvos

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
17.
12:20

Operatív törzs: egy nappal tovább lehet időpontot foglalni Pfizer-vakcinára, jön a nemzeti oltóanyaggyár

Elindult a visszaszámlálás, 100 nap múlva leteszik a nemzeti oltóanyaggyár alapkövét Debrecenben - jelentette be az operatív törzs mai tájékoztatóján György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár. Kedd helyett szerda estig lehet időpontot foglalni Pfizer-vakcinára. Az adatok javulnak, de még nem jelenthetjük ki, hogy vége a 3. hullámnak - közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
14.
12:02

Koronavírus: itt az utolsó lehetőség a Szputnyikra

Mindenki kaphat oltást, 140 ezer felnőtt kaphat keddig Pfizert, a Szputnyikra most lehet utoljára jelentkezni. Müller Cecília szerint túlvagyunk a harmadik hullám nehezén.

Szerző(k): Herman Bernadett