műszaki_vizsga

06.
13.
15:10

Új fejlemények a vesztegetéssel gyanúsított Mozaik utcai vizsgáztatók ügyében

A vesztegetést, a korrupciót már száműzték a budapesti Mozaik utcából, most a nepperek trükkjeit próbálják kiiktatni. A Napi.hu értesülései szerint május 31-től új intézkedéseket vezettek be az ország legnagyobb műszaki vizsgaállomásán.

Szerző(k): Napi.hu
06.
13.
15:00

Elhalasztották a műszaki vizsga reformját a szomszédban

Szerbiában tovább halogatják azon új szabályok bevezetését, amelyek megszigorítanák a régi járművek műszaki vizsgáját. Egyszer már elhalasztották a lépést.

Szerző(k): Barabás Júlia
06.
05.
15:33

Vesztegetéssel gyanúsított Mozaik utcai vizsgáztatók: eltűntek a nepperek a büntetőeljárásból

Összesen húsz, tavaly megbukott Mozaik utcai vizsgabiztos és hivatali személy ellen folyik nyomozás, de az őket megvesztegető nepperek furcsa módon kikerültek a képből - legalábbis a Napi.hu számára küldött ügyészi válaszok erre engednek következtetni.

Szerző(k): Napi.hu
04.
29.
14:06

Újfajta kötelező műszaki vizsgát vezethetnek be az EU nyomására

Kötelező műszaki vizsga jöhet a robogókra is. Az Európai Parlament sürgeti az Európai Bizottságot, hogy fontolja meg az összes motorkerékpár időszakos műszaki ellenőrzésének kötelezővé tételét az EU tagállamaiban. Minden motorkerékpárra kötelező műszaki vizsgát vezethetnek be - olvasható a rendőrség baleset-megelőzési Facebook oldalán.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
04.
11:11

Még minden tizedik magyar autó alkalmatlan a közlekedésre

A legtöbb autó megfelel környezetvédelmi előírásoknak. Tavalyhoz képest is javult a helyzet, de messze még a csúcs, még most sem sikerült elérni a legjobb, 2011-es eredményeket.

Szerző(k): Rácz Gergő
09.
27.
10:16

Változik a dízelautók műszaki vizsgáztatása

Hétfő óta a gázolaj megnevezést fogadják el hivatalos besorolásként műszaki vizsga után, a "dízel" vagy "diesel" nem megfelelő - írja a hvg.hu.

Szerző(k): Szász Péter
09.
05.
20:55

Veszély az utakon Romániában

Meglepően sok autóval vannak műszaki gondok Romániában - derült ki a friss ellenőrzésekből, az autók néhány százalékának hamis vagy nincs is műszaki vizsgája.

Szerző(k): Barabás Júlia
02.
03.
14:25

Tovább sanyargatják az autósokat a szomszédban

Elképzelhető, hogy ügyintézési rémálommá változik az autók műszaki vizsgáztatása Szerbiában, ha a biztosítók csökkentik a helyszíni szerződéseket kötő vizsgáztatóknak fizetett jutalékot.

Szerző(k): Barabás Júlia
11.
17.
16:10

Tovább dagad az autók műszaki vizsgás botránya

Szerbiában nyár óta tart az autók műszaki vizsgája körüli mizéria: korábban az öreg autók kíméletlen elmeszeléséről érkezett hír, most a vizsgadíj elszállásáról.

Szerző(k): Barabás Júlia
10.
14.
07:20

Engedmény a műszaki vizsgákkal kapcsolatos botrányban

Meghátrált a szerb kormány az autók műszaki vizsgáztatását szigorító törvény ügyében, miután kaotikus jelenetek kísérték az új szabályok alkalmazását.

Szerző(k): Barabás Júlia