makronaptár

05.
09.
08:16

Több statisztika is megjelenik a jövő héten

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük az áprilisi infláció, a szálláshelyek márciusi forgalma, vagy az építőipar márciusi teljesítménye - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
25.
07:55

Kamatdöntésre, kereseti- és munkaerőpiaci adatokra figyelhetünk a jövő héten

A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban munkaerőpiaci és kereseti statisztika is szerepel, megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács áprilisi kamatdöntő ülése tarthat számot - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
04.
18.
10:43

Pár nap és vallanak a költségvetési hiányról, kiderül, mi lesz a gyártással

Pénteken közli a Pénzügyminisztérium a költségvetési hiányról szóló adatokat, de közlik a magyar bmi-adatokat is, amelyekből látszik mire számítanak a gyártóiparban és a szolgáltató szektorban. Az USA-ból a legfontosabb jelzés az ingatlanpiaci adatokból érkezhet.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
11.
09:51

Ezekre az adatokra is érdemes figyelni a jövő héten

Az ipari termelés februári teljesítményéről szóló második becslést és az építőipar februári kibocsátásának adatait publikálja jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
14.
12:11

Jövő héten kiderül, mi maradt meg a turizmusból

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csak a januári építőipari termelés, és a szálláshelyek forgalmának adatait közli.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
07.
17:34

Több makroadat is érkezik a jövő héten

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a februári fogyasztói árindex és a külkereskedelmi forgalom januári első becslése, valamint az ipari termelés januári részletes adatai - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
02.
21.
09:06

Erre érdemes figyelni a jövő héten

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamat-meghatározó ülése lesz, de a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének január végi, részletes pénzforgalmi adatait is, ezen kívül még több statisztikai adatközlés szerepel a naptárban.

Szerző(k): Szepesi Anita
12.
13.
12:36

A jövő héten a kamatról döntenek Matolcsyék, kiderül, mekkora a baj a gazdaságban

A statisztikai tájékoztatási naptárban az októberi építőipari termelés szerepel, megkülönböztetett figyelemre azonban a monetáris tanács kamatdöntő ülése és főképp a jegybank friss, idei utolsó Inflációs jelentése tarthat számot - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
11.
29.
11:57

Kapkodhatjuk a fejünket a jövő héten - kiderül, hogy teljesít a magyar gazdaság

Több statisztikai adat megjelenése várható a jövő héten, kiemelkednek közülük a harmadik negyedévi bruttó hazai termék (GDP) részletes adatai, de megjelenik az októberi ipari termelésről, a kiskereskedelmi és a külkereskedelmi forgalomról szóló statisztika is.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
11.
22.
08:55

Erre is figyeljünk a jövő héten

Több statisztikai adatot is közzétesznek a következő héten, így a beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat.

Szerző(k): Szepesi Anita