makronaptár

12.
13.
12:36

A jövő héten a kamatról döntenek Matolcsyék, kiderül, mekkora a baj a gazdaságban

A statisztikai tájékoztatási naptárban az októberi építőipari termelés szerepel, megkülönböztetett figyelemre azonban a monetáris tanács kamatdöntő ülése és főképp a jegybank friss, idei utolsó Inflációs jelentése tarthat számot - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
11.
29.
11:57

Kapkodhatjuk a fejünket a jövő héten - kiderül, hogy teljesít a magyar gazdaság

Több statisztikai adat megjelenése várható a jövő héten, kiemelkednek közülük a harmadik negyedévi bruttó hazai termék (GDP) részletes adatai, de megjelenik az októberi ipari termelésről, a kiskereskedelmi és a külkereskedelmi forgalomról szóló statisztika is.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
11.
22.
08:55

Erre is figyeljünk a jövő héten

Több statisztikai adatot is közzétesznek a következő héten, így a beruházások idei harmadik negyedévi statisztikáját és a munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
15.
08:44

Erre is figyeljünk a jövő héten

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamat-meghatározó ülése lesz, de a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének október végi, részletes pénzforgalmi adatait is, más statisztikai adatközlés azonban nem szerepel a naptárban.

Szerző(k): Szepesi Anita
11.
01.
08:10

Ennyit hagytak a magyarok a boltokban, a héten kiderül

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkedik közülük a szeptemberi ipari termelési, a kiskereskedelmi és a külkereskedelmi forgalomról szóló statisztika - írta az MTI.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
25.
08:16

Ennyit keresnek most a magyarok - a héten kiderül

Munkaerőpiaci, kereseti statisztikai adatok jelennek meg a következő héten.

Szerző(k): Szepesi Anita
10.
18.
10:30

Ez lesz a jövő hét legfontosabb eseménye

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamat-meghatározó ülése lesz és a Pénzügyminisztérium (PM) ismerteti az államháztartás központi alrendszerének szeptember végi részletes pénzforgalmi adatait, más statisztikai adatközlés nem szerepel a naptárban.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
10.
04.
08:18

Izgalmas adatok érkeznek a jövő héten

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a fogyasztói árindex szeptemberi adata, az augusztusi kiskereskedelmi forgalom, az ipari termelés első becslése, valamint az államháztartás szeptember végi helyzetéről szóló gyorstájékoztató - írja az MTI.

Szerző(k): Szász Péter
09.
20.
09:33

Pár nap és eldől a forint, a kamatok és az árak sorsa

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamat-meghatározó ülése és a szeptemberi Inflációs jelentés publikálása lesz, más statisztikai adat nem jelenik meg - írja az MTI a makronaptárában.

Szerző(k): Szabó Dániel
08.
09.
08:32

Hamarosan kiderül, hogy teljesít Magyarország

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a fogyasztói árindex júliusi adata és az idei második negyedéves bruttó hazai termék (GDP) - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna