manfred_weber

11.
07.
14:57

Manfred Weber szerint EU-pénzt kell adni a lengyel határkerítés felépítésére

Támogatni kell európai uniós forrásokkal a közösség területére Fehéroroszország felől érkező illegális migráció feltartóztatását szolgáló lengyelországi határkerítés megépítését Manfred Weber szerint.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
10.
13.
17:41

Újraválasztották Manfred Webert az Európai Néppárt frakciójának élén

Harmadik ciklusát kezdheti az Európai Néppárt frakcióvezetőjeként az újraválasztott Manfred Weber. A Bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusának újraválasztását 173-ból 162 képviselő támogatta, 11-en tartózkodtak - idézi a Politico hírét a Hvg.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
24.
14:06

Weber: a Pegasus-ügy már nem magyar belügy

A magyar kormánynak készen kell állnia arra, hogy független vizsgálatot engedélyezzen a Pegasus-ügyben - mondta a France24-nek Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője, aki azt is hozzátette, hogy ez már nem magyar belügy.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
04.
11.
17:07

Itt az EU-s fenyegetés Ororszországnak: kútba eshet a nagy földgázüzlet

Ki kell zárni Oroszországot a SWIFT nemzetközi bankközi fizetési rendszerből, ha tovább mélyíti a válságot Ukrajna keleti részén vagy katonái bevonulnak a térségbe - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője egy vasárnap ismertetett nyilatkozatában. Végső esetben az Északi Áramlat 2 projektjét is befagyaszthatják.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
11.
13:59

Manfred Weber: Félreérthetetlen és erős választ kell adni Putyinnak

Ki kell zárni Oroszországot a SWIFT nemzetközi bankközi fizetési rendszerből, ha tovább mélyíti a válságot Ukrajna keleti részén vagy katonái bevonulnak a térségbe - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője egy vasárnap ismertetett nyilatkozatában az MTI szerint.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
14.
12:27

Weber exporttilalmat rendelne el az AstraZeneca-vakcinákra

Európai uniós exporttilalmat kell elrendelni az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen védő AstraZeneca-vakcinára - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EU-) frakciójának vezetője a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapnak.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
27.
13:29

Weber üzent Orbánnak

Orbán Viktor politikája a téves út címmel közölt írást a Welt am Sonntag című konzervatív német vasárnapi lap Manfer Webertől, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) frakcióvezetőjétől a magyar miniszterelnökkel a lap előző, egy héttel ezelőtti számában közölt interjúval kapcsolatban - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
12.
20.
14:45

Erős kijelentést tett Orbán Viktor

Manfred Weber megsértette a magyar népet címmel interjút közölt Orbán Viktor miniszterelnökkel a Welt am Sonntag című konzervatív vasárnapi német lap.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
12.
15.
20:08

Deutsch Tamás másodszor is bocsánatot kért

Másodjára is bocsánatot kért Deutsch Tamás Manfred Webertől és a néppárti képviselőktől kedd reggel, értesült az Euronews. A Fidesz-KDNP delegációvezetőjét az első bocsánatkérése ellenére még mindig többen kizárnák az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójából a gestapózása miatt.

Szerző(k): Domokos Erika
12.
07.
19:41

Orbán Viktor levélben jelezte, eltávolodna az Európai Néppárttól

Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt Manfred Webernek, az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, ezúttal a Fidesz elnökeként az EPP közötti kapcsolatok lazítását kezdeményezi - tudta meg a Népszava.

Szerző(k): Szabó Dániel