mark_zuckerberg

09.
01.
06:40

Kevesebb politikai tartalom lesz Facebookon, a hírportálok is megérezhetik

A vállalat friss bejelentése szerint tovább csökkentik a politikai tartalmakat a közösségi oldalon, már Európa több országában is kevesebb poszt lesz látható a hírfolyamban. A korlátozások idővel csökkenthetik azon hírszolgáltatók és szerkesztőségek elérését, akik gyakran osztanak meg közéleti tartalmakat.

Szerző(k): Nagy Martin
08.
20.
11:59

Ilyen lesz a távmunka, ha bejön a Zuckerberg-álom

A Facebook úgy tekint a legújabb munkahelyi virtuális valóság applikáció bevezetésére, mint egy korai lépésre a futurisztikus "metaverzum" kiépítése felé, amelyet az óriáscég vezérigazgatója, valamint a versenytársak is hangoztattak az elmúlt hetekben.

Szerző(k): Nagy Martin
08.
08.
08:07

Nagy dobásra készül a Facebook, épül a hangzatos metaverzum

A technológiai óriás hardverpiaci törekvései újabb lendületet vettek, miután az otthoni virtuális valóság, valamint a kevert valóság eszközei mellett ezúttal az okosszemüvegek felé fordult. A vállalat nagyszabású terveihez viszont arra van szükség, hogy megfizethető áron kínálják a későbbi termékeiket.

Szerző(k): Nagy Martin
08.
29.
13:41

Ők négyen már 161 ezer milliárd forintnál járnak

A Bloomberg gazdaglistáján négyen vannak 100 milliárd dollár felett, az amazonos Jeff Bezos, a microsoftos Bill Gates, a facebookos Mark Zuckerberg és a teslás Elon Musk.

Szerző(k): Csernátony Csaba
06.
08.
16:29

Meghátrált a Facebook nagyhatalmú vezére

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója meghátrált azok előtt a követelések előtt, amelyek szerint még az USA elnökének erőszakot sugalló megjegyzéseit sem hagyhatják az olvasókat figyelmeztető megjegyzés nélkül.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
07.
09:33

Szigort kérnek a tudósok Zuckerbergtől

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
29.
07:11

Trump nekimegy a közösségi médiának

Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint csütörtökön aláírta a közösségi platformokra vonatkozó szabályok felülvizsgálatáról szóló elnöki rendeletet a Fehér Ház Ovális Irodájában.

Szerző(k): Domokos László
05.
17.
13:27

A Facebook megvette a Giphy-t

A Facebook bejelentette, hogy felvásárolja a népszerű GIF generátor weboldal készítőjét, a Giphyt - írja a Computerworld.

Szerző(k): Szász Péter
02.
18.
12:48

Meredek javaslattal állt elő Soros

A magyar származású amerikai milliárdos, Soros György nyílt levélben kéri, hogy távolítsák el a Facebook éléről az oldal alapítóját, Mark Zuckerberget, valamint Sheryl Sandberget, a szolgáltatás operatív igazgatóját. Soros szerint a Facebook Donald Trump újraválasztásán munkálkodik.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
02.
17.
17:14

Hatalmas változások jöhetnek a Facebookon - megszólalt Zuckerberg

A Facabook alapítója a Financial Times-ban megjelent cikkben szólította fel a világ törvényhozóit, hogy egyértelműen szabályozzák a nagy technológiai cégek működését. Szerinte ez rövid távon ugyan árthat cégének, hosszabb távon azonban mindenkinek jobb lesz.

Szerző(k): Lovas-Romváry András