mark_zuckerberg

02.
17.
17:14

Hatalmas változások jöhetnek a Facebookon - megszólalt Zuckerberg

A Facabook alapítója a Financial Times-ban megjelent cikkben szólította fel a világ törvényhozóit, hogy egyértelműen szabályozzák a nagy technológiai cégek működését. Szerinte ez rövid távon ugyan árthat cégének, hosszabb távon azonban mindenkinek jobb lesz.

Szerző(k): Lovas-Romváry András
10.
24.
07:21

Mark Zuckerberg fogadkozik, hogy nem árt az új dobása

Szerdai képviselőházi meghallgatásán Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi portál elnök-vezérigazgatója kitartott azon álláspontja mellett, amely szerint a média-óriásvállalatnak be kellene vezetnie a Libra nevű globális digitális kriptovalutát - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Dániel
09.
20.
07:02

Trump és Zuckerberg találkozott - nagy a titkolózás

Az internet szabályozása volt Donald Trump amerikai elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója közti megbeszélés egyik fő témája, amikor az elnök csütörtökön a Fehér Házban fogadta a vállalat első emberét - közölte Daniel Roberts, a közösségi médium szóvivője csütörtökön az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
08.
03.
08:52

Nagyot kockáztat Zuckerberg

Átnevezi az Instagramot és a WhatsAppot a Facebook. A The Information című lap értesülését a Facebook is megerősítette - szúrta ki a hvg.hu.

Szerző(k): Szepesi Anita
07.
10.
15:52

A szegedi MTA kutatását támogatja Zuckerberg alapítványa

A Chan Zuckerberg Initiative kutatási támogatását ítélték oda a szegedi Horváth Péter bioinformatikus csoportjának - számolt be közleményében az MTA.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
17.
20:10

Szivárogtatás - nagy bajba kerülhet Mark Zuckerberg

E-mailekből, prezentációkból és találkozók leiratából állt össze 4000 oldalnyi dokumentum, amely súlyos váddal illeti a Facebook vezérét, Mark Zuckerberget - írta külföldi lapinformációkra hivatkozva a hvg.hu.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
31.
07:26

Mark Zuckerberg levelet írt - Ezt Ön is jócskán érinti!

Az internet törvényi szabályozására és ellenőrzésére kérte a kormányokat Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és vezetője a The Washington Post szombati számában megjelent nyílt levelében.

Szerző(k): Domokos László
01.
01.
11:06

Óriási bukás a Facebook miatt

Tavaly mintegy 21 milliárd dolláros vagyonveszteséget kellett elkönyvelnie a Facebook alapítójának. Az amazonos Jeff Bezos viszont elhúzott a többiektől.

Szerző(k): Csernátony Csaba
12.
26.
13:05

511 milliárd dollárja égett el a leggazdagabbaknak

A világ leggazdagabb emberei ebben az évben 511 milliárd dollárt vesztettek el, miután a rekord első félévi nyereségeket felemésztette a tőzsde lejtmenetet és a részvények gyors eladása - írja a Bloomberg.

Szerző(k): Szabó Dániel
11.
30.
15:11

A Facebook Soros Györgyre támadt - de lebukott

Sheryl Sandberg, a Facebook második embere lejárató anyagokat rendelt Soros Györgyről, azért mert a magyar-amerikai származású milliárdos erősen bírálta a techcéget. A vezető Zuckerberggel együtt tagadta az ügyet, de a New York Timesnak többen állították, hogy nem mondanak igazat.

Szerző(k): Szabó Dániel