mastercard

04.
07.
13:40

Androidosok figyelem: fontos változás jön a fizetésben

Elsőként vezeti be a Google Pay okostelefonos fizetési megoldást a K&H Magyarországon a hazai pénzintézetek között, mely újabb lendületet adhat a bankkártyás, azon belül is a biztonságos, okostelefonos fizetéseknek – közölte a K&H.

Szerző(k): Herman Bernadett
04.
07.
10:40

Itt a legújabb bankkártya: fémből készült, és nagyon sokat tud

Hosszú hónapokig tartó tervezést és előkészítést követően az MKB Banknál már elérhetőek az MKB World Elite Metal és az MKB Platinum Metal fémkártyák. A bankfiókokban és az interneten is igényelhető kártyákat egyedülálló szolgáltatáscsomag és különleges, álló formátumú design teszi páratlanná a hazai piacon.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
31.
12:08

Az azonnali fizetési rendszer csak elégedett ügyfelekkel lesz hosszútávon is fenntartható (x)

Egy évvel ezelőtt indult el Magyarországon az Azonnali Fizetési Rendszer, ami hatalmas lökést adhat a hazai pénzügyi rendszer hatékonyságának. A Mastercard szerint rengeteg lehetőség várja azokat a bankokat, pénzügyi szolgáltatókat és kereskedőket, akik szeretnék kiaknázni az AFR előnyeit. Racskó Tamással, a Mastercard üzletfejlesztési menedzserével beszélgettünk.

Szerző(k): -x-
03.
30.
13:08

Óriási fordulat a fizetésben: mobilon bankol a magyarok többsége

A magyarok többsége már mobilján bankol - közölte a Mastercard megjegyezve, további funkciókkal még erőteljesebb lehetne a növekedés. A fizetéstechnológiai cég szerint a magyar felhasználók nyitottsága a bankokat is motiválhatja új funkciók és innovatív megoldások bevezetése felé.

Szerző(k): Herman Bernadett
03.
18.
17:05

Kiderült, mit tanultak az emberek a karanténban

Bezártak az éttermek, az Európai lakosság ezért jobb híján elkezdett főzni. A MasterCard felmérte, mely országokban mely ételek voltak a karanténkonyha legnépszerűbb fogásai. Magyarországon a palcsinta nyert.

Szerző(k): Herman Bernadett