menedzser

04.
29.
13:26

Új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property

Több pozíción is új vezetőkkel erősít a Biggeorge Property, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető vállalat csoportja, a Biggeorge Holding tagja - közölte a vállalat.

Szerző(k): Szepesi Anita
01.
27.
12:23

Mennyit kerestek a magyarok 2020-ban?

Tavaly is Budapesten lehetett a legjobban keresni Magyarországon, a vidéki fizetések azonban jelentősen felzárkóztak a fővároshoz a korábbi évekhez képest. Még mindig a cégvezetők és a pozíciójukat évek óta sikerrel megőrző pilóták keresnek a legjobban, a legkevesebbet pedig a munkavállalóként dolgozó varrónők viszik haza.

Szerző(k): Molnár Csaba
01.
12.
12:04

Magyar menedzser került globális vezetői pozícióba

Globális vezetői pozícióra nevezett ki magyar szakembert a Mastercard Gauder Milán személyében.

Szerző(k): Domokos László
12.
01.
12:53

Nemzetközi nagyágyút igazolt a MET

Nemzetközi szinten is jól ismert szakembert igazolt a MET Csoport a kereskedelmi vezérigazgatói tisztségbe.

Szerző(k): Szabó M. István
10.
15.
09:52

Céges élet: feljöttek az Y-osok

Már 100 ezer felett az 1980 után született Y generációs cégjegyzésre jogosult vállalkozó, lemorzsolódóban az X generáció tagjai - derül ki az Opten elemzéséből.

Szerző(k): Csernátony Csaba
03.
04.
11:00

Változások a Keler-csoport vezetésében

A Keler-csoport február 27-ei rendkívüli közgyűlésein új vezetőket neveztek ki: a Keler Központi Értéktár Zrt. vezérigazgatói tisztségét a jövőben Marosi Bence, a Keler KSZF Központi Szerződő Fél Zrt. vezérigazgatói tisztségét pedig Kecskésné Pavlics Babett tölti be - adta hírül a csoport.

Szerző(k): Domokos László
02.
06.
10:00

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé - adta hírül a cég.

Szerző(k): Domokos László
01.
17.
12:13

Új vezető a Bramac élén

Ettől az évtől Kristián Snírer vezeti a BMI Bramac és a BMI Villas márkákat forgalmazó, a tetőrendszerek piacán évtizedek óta meghatározó Bramac Kft.-t.

Szerző(k): Szepesi Anita
04.
25.
17:31

Deloitte: magabiztosak a magyar magáncégek vezetői

Míg a hazai vállalatvezetők és tulajdonosok hagyományosabb irányt képviselve a költséghatékonyságra és piaci lefedettségre fókuszálnak, a nemzetközi vállalatok vezetői inkább a felforgató technológiai trendekre koncentrálnak - derül ki a Deloitte Private globális kutatásából, amelyben 30 ország, 2500 magántulajdonú vállalkozás vezetőjét és tulajdonosát kérdezték meg arról, hogyan látják az előttük álló időszak növekedési lehetőségeit és kihívásait a globális piacokon.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
10.
15:00

Fordulat a munkahelyeken: elkaphatja a beosztott a főnökét

Úgy tűnik, új világ köszöntött be a munkahelyeken: rendszeressé válhatnak az olyan fegyelemsértések, amelyeket nem lehet egyszerű büntetésekkel, végső esetben elbocsátással elintézni, mert az nem oldja meg a problémát. A munkaerőhiány miatt világszerte javul a dolgozók alkupozíciója.

Szerző(k): Komócsin Sándor