metro

05.
20.
20:17

Hétvégén is változik a 3-as metró közlekedése

A hétvégi napokon is tartanak a felújításhoz kapcsolódó munkák a 3-as metró alagútjában és állomásain, ezért hétvégente csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Szerző(k): Rácz Gergő
05.
14.
16:27

Átadtak három felújított állomást az M3-as metró központi szakaszán

Átadták a budapesti M3 metróvonal központi szakaszán a felújított Kálvin tér, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák állomásokat, így szombaton délutántól Kőbánya-Kispesttől már a Kálvin térig jár a metró a déli szakaszon.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
12.
16:09

Jelentős veszteséget könyvelt el a Metro a háború miatt

A nagykereskedelmi vállalat vesztesége megduplázódott tavalyhoz képest, azonban ennek ellenére is igyekszik támogatni az ukrajnai dolgozóit, és nyitva tartani az oroszországi üzleteit is - írja az ESM Magazine.

Szerző(k): Ambrus-Nagy Boglárka
05.
10.
15:58

Budapestiek figyelem! Az M3-as metró új állomásai miatt változik a forgalmi rend

Az M3 metróvonal három új állomásának forgalomba helyezése, a felújítás folytatásához szükséges infrastruktúra kiépítése miatt változik a forgalmi rend - közölte a BKV.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
09.
12:32

Elkezdődött a Határ úti aluljáró felújítása

Másfél évig tart a Határ úti metrófelújítás, akadálymentesítés és korszerűsítés - írta meg az MTI.

Szerző(k): Szabó M. István
05.
04.
14:00

Már a metrófelújítás is megérzi az orosz-ukrán háborút

Az ukrán válság hatásait a Swietelsky már most is érzi, így nehéz ügy a hármas metró most zajló felújításának gyorsításáról beszélni - mondta Bognár Árpád, a Swietelsky Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója a Magyarepitok.hu-nak.

Szerző(k): Domokos László
05.
04.
06:40

Máris megbotlott az erdélyi metróberuházás

Utolérte a kolozsvári metróberuházást az ilyen fejlesztések legnagyobb rákfenéje közül az egyik: a határidő-túllépés. A költségeket csak azért nem lépték túl, mert még nem tartanak az igazán nagy kiadásoknál.

Szerző(k): Komócsin Sándor
04.
30.
16:05

Áll a bál Brüsszelben az új metróvonal miatt

Brüsszelben új metróvonal épül, amire csak úgy özönlenek a kritikák. A beruházás drága, nem csökkenti érdemben a közlekedési problémákat, sőt egyesek szerint rontja a mobilitást, miközben az építkezés megfojtja az üzleteket. A beruházást a tömegközlekedési cég vezetői védik.

Szerző(k): Szász Péter
04.
28.
13:48

Májusban indul a 3-as metró felújításának utolsó üteme

Május közepén indul a 3-as metróvonal felújításának utolsó üteme. A tervek szerint május 14-én forgalomba helyezik a Kálvin tér, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomásokat, a metrópótlást a Göncz Árpád városközpont-Kálvin tér útvonalra helyezik át - mondta a BKV metrófelújítási projektigazgatója és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) forgalomszervezési vezetője szerdán.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
04.
25.
21:46

Sávlezárások a Róbert Károly körúton és a Váci úton

A 3-as metróvonal felújítása miatt a napokban sávlezárásokra kell számítani a fővárosi Róbert Károly körúton és a Váci úton, valamint útszűkületre az Üllői út és a Szentkirályi utca csomópontjában - közölte a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Szerző(k): Tér Diána