milliárdos

06.
14.
22:25

Új piacra tör be a Szentkirályit sikerre vivő magyar milliárdos

A Vízangyal kozmetikai termékek 2021 júniusától elérhetőek a drogériák polcain. A termékek több mint három éven át tartó, mintegy 300 millió forintos fejlesztését Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvizet hazai piacvezetővé tevő üzletember vezette.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
11.
09:23

Mészáros Lőrinc nem fél a jövőtől

Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó nem tart attól, hogy a 2022-es parlamenti választások után esetleg a jelenlegi ellenzék kerül hatalomra, mert úgy véli, tekintélyes nagyságú cégcsoportját csak átláthatóan lehet működtetni.

Szerző(k): Komócsin Sándor
06.
10.
06:19

Itt az új lista! Ők a leggazdagabbak és a legbefolyásosabbak Magyarországon

Immár Mészáros Lőrinc vezeti a magyarországi milliárdosokat felsoroló listát, egy évtizednyi vezetés után Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a második helyre került - derül ki a ma megjelent A 100 leggazdagabb 2021 című kiadványból.

Szerző(k): Domokos László
06.
08.
20:26

Alig fizettek adót a gazdagok kiszivárgott adóhatósági dokumentumok szerint

Aránylag kevés adót fizettek az USA leggazdagabbjai - írja a Telex a New York Times nyomán. Az amerikai lap a ProPublica elemzésére hivatkozik, amely elvileg az adóhatásőságtól (IRS) kiszivárgott dokumentumokon nyugszik. A New York Times nem tudta megerősíteni az adatok hitelességét, de az IRS már nyomoz az ügyben, tudnak a szivárgásról.

Szerző(k): Szász Péter
06.
06.
14:57

Kiderült, mekkora vagyona lehet Palvin Barbarának

A nemzetközileg ismert magyar divatmodell, Palvin Barbara vagyona az év végére elérheti a tízmillió dollárt (2,8 milliárd forint), amellyel előrébb lépne a világ legjobban fizetett szupermodelljeinek listáján, amelyen jelenleg a 17. helyen áll.

Szerző(k): Domokos Erika
06.
05.
20:26

Újabb milliárdosa van az országnak

8 hét halmozódás után ismét volt telitalálat az ötöslottón, ez már a második alkalom, hogy idén elviszik a főnyereményt.

Szerző(k): Szász Péter
05.
31.
20:25

Kedvezményes nhp-hitellel vették meg Vajna kaszinóit Garancsiék

Andy Vajna budapesti kaszinói közel 20 milliárd forintért kerülhettek át Garancsi István és Szalay-Bobrovniczky Kristóf cégéhez, amely ehhez 10,5 milliárdos kölcsönt kapott a jegybank növekedési hitelprogramjának keretében - értesült a 24.hu. Az öt budapesti kaszinó 8,3 milliárd forint osztalékkal gazdagítja a 2020-as eredményből az új tulajdonosokat.

Szerző(k): Domokos Erika
05.
22.
13:54

Francia milliárdos tört Jeff Bezos babérjaira

A francia luxusmágnás Bernard Arnault most Jeff Bezossal holtversenyben a világ leggazdagabb embere - írja az amerikai Forbes.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
22.
10:32

Mészáros Lőrinc maga mögé utasította Mick Jaggert és Elton Johnt is

Mészáros Lőrincnek csaknem négyszer akkora vagyona van, mint Mick Jaggernek, de Elton Johnt is veri - írja a Forbes a legvagyonosabb britek vagyonával összehasonlítva a felcsúti milliárdos anyagi helyzetét.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
21.
12:15

Úgy osztogatják az állami hitelt ingatlanra, mint a cukrot

A patinás budai Gellért hotelt 8,8 milliárd forintos állami MFB-hitellel vásárolta meg az elmúlt években Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozójává vált Jellinek Dániel cége - írja a Direkt36. Az oknyomozó portál számítása szerint az MFB 2017 óta 27 vállalkozásnak 130 milliárd forintnyi kedvezményes hitelt nyújtott úgy, hogy a fedezet maga a hitelfelvevő cég vagy annak leányvállalata volt.

Szerző(k): Domokos Erika