miniszter

05.
15.
10:46

Karácsony bejelentkezett a kormányfői posztra

Karácsony Gergely Budapest polgármestere szülőfalujában, Nyírtasson jelentette be, hogy elindul a miniszterelnöki posztért.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
14.
17:04

Karácsony Gergelyt kérte fel a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltnek

A Párbeszéd Magyarországért Párt küldöttgyűlése felkérte Karácsony Gergely társelnököt, Budapest főpolgármesterét, hogy miniszterelnök-jelöltként széles körű társadalmi koalíciót létrehozva képviselje a párt programját, a zöld és szociális fordulat esélyét az ellenzéki előválasztáson - közölte Facebook-oldalán a Párbeszéd.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
14.
11:40

Miniszteri biztost kapott a magyar MotoGP pálya

Tiba Istvánt, a Hajdúnánáson létrehozandó multifunkciós versenypálya megvalósításáért és a környezetében a multifunkciós versenypályához kapcsolódó fejlesztések koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter. A fideszes országgyűlési képviselő havi 1 millió forintot kap a biztosi ténykedéséért.

Szerző(k): Németh Géza
05.
12.
10:08

Magasabb fokozatba kapcsolt az ellenzéki ostrom

Az előválasztáson részt vevő ellenzéki pártok vezetői úgy döntöttek, hogy az érdeklődők személyesen és online módon is regisztrálhatnak, illetve szavazhatnak. Így indulhat a buli.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
11.
18:22

Orbán Viktor és Áder János is részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyinnak a kazanyi iskolai lövöldözés miatt

Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János köztársasági elnök is részvétét nyilvánította Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
18:04

Montenegróba is lehet utazni magyar védettségi igazolvánnyal

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár, a megbeszélés fő témái közül kiemelve a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerését, ami nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
13:42

Vizsgálat indult Boris Johnson ellen

Parlamenti vizsgálat indult Boris Johnson brit miniszterelnök ellen azzal kapcsolatban, hogy 2019 telén a Konzervatív Párt egyik ismert támogatójának pénzén vakációzott a Karib-szigeteken.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
11.
11:33

Új miniszteri biztost kap a Balaton

A Balaton élővilágának megóvásával kapcsolatos feladatok ellátására miniszteri biztossá nevezte ki Szári Zsoltot az agrárminiszter május 1-től - közölte kedden az Agrárminisztérium (AM) az MTI-vel.

Szerző(k): Szabó Dániel
05.
06.
20:55

Orbán Viktor a szlovén miniszterelnökkel tárgyalt

Magyarország és Szlovénia járványügyi védekezéséről, az oltás nélkülözhetetlen szerepéről cserélt eszmét Orbán Viktor magyar és Janez Jansa szlovén miniszterelnök csütörtök este a portugáliai Portóban, ahol másnap mindketten részt vesznek az EU szociális csúcstalálkozóján - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Szerző(k): Szász Péter
05.
04.
22:10

Mager Andrea: a nemzeti vagyont a nemzeti kormánytól nem kell félteni

Az állami társaságok stabilitása meghatározó tényező a járvánnyal terhelt gazdaság működőképességének megőrzésében, a gazdaság újraindításában - hangsúlyozta Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kedden az országgyűlés gazdasági bizottságában az MTI szerint.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna