miniszterelnök

05.
15.
10:46

Karácsony bejelentkezett a kormányfői posztra

Karácsony Gergely Budapest polgármestere szülőfalujában, Nyírtasson jelentette be, hogy elindul a miniszterelnöki posztért.

Szerző(k): Csernátony Csaba
05.
14.
17:04

Karácsony Gergelyt kérte fel a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltnek

A Párbeszéd Magyarországért Párt küldöttgyűlése felkérte Karácsony Gergely társelnököt, Budapest főpolgármesterét, hogy miniszterelnök-jelöltként széles körű társadalmi koalíciót létrehozva képviselje a párt programját, a zöld és szociális fordulat esélyét az ellenzéki előválasztáson - közölte Facebook-oldalán a Párbeszéd.

Szerző(k): Szepesi Anita
05.
12.
10:08

Magasabb fokozatba kapcsolt az ellenzéki ostrom

Az előválasztáson részt vevő ellenzéki pártok vezetői úgy döntöttek, hogy az érdeklődők személyesen és online módon is regisztrálhatnak, illetve szavazhatnak. Így indulhat a buli.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
11.
18:22

Orbán Viktor és Áder János is részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyinnak a kazanyi iskolai lövöldözés miatt

Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János köztársasági elnök is részvétét nyilvánította Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
18:04

Montenegróba is lehet utazni magyar védettségi igazolvánnyal

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár, a megbeszélés fő témái közül kiemelve a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerését, ami nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
11.
13:42

Vizsgálat indult Boris Johnson ellen

Parlamenti vizsgálat indult Boris Johnson brit miniszterelnök ellen azzal kapcsolatban, hogy 2019 telén a Konzervatív Párt egyik ismert támogatójának pénzén vakációzott a Karib-szigeteken.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
06.
20:55

Orbán Viktor a szlovén miniszterelnökkel tárgyalt

Magyarország és Szlovénia járványügyi védekezéséről, az oltás nélkülözhetetlen szerepéről cserélt eszmét Orbán Viktor magyar és Janez Jansa szlovén miniszterelnök csütörtök este a portugáliai Portóban, ahol másnap mindketten részt vesznek az EU szociális csúcstalálkozóján - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Szerző(k): Szász Péter
05.
04.
20:08

Draghi: az uniós zöldigazolvány június második felétől lép életbe

Világos és egyszerű szabályokra van szükség az európai és nemzetközi idegenforgalom újraindítására Mario Draghi olasz miniszterelnök szerint, aki az európai zöldigazolvány június második felétől számított életbe léptetését jelentette be a G20 országcsoport turisztikai minisztereinek tanácskozását követően Rómában kedden - írja az MTI.

Szerző(k): Szabó Zsuzsanna
05.
04.
15:16

Egy kockás banánhéj okozhatja Boris Johnson vesztét

Boris Johnson elcsúszhat egy banánhéjon, azon, hogy a rendelkezésre álló felújítási keretnél sokkal többet költött Downing Street-i lakása felújítására, a gyanú szerint legalábbis átmenetileg nem a saját pénzéből. Ez azonban a brit miniszterelnök kisebb gondja az ügyben.

Szerző(k): Komócsin Sándor
05.
02.
15:25

A nyugdíj és a családi pótlék emeléséről is beszélt a DK miniszterelnök-jelöltje

A Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltjeként elindulok az ellenzéki előválasztáson - jelentette be Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője.

Szerző(k): Domokos Erika