mkeh

03.
19.
08:21

Többé nem csökkenhet a gázár?

A jelenlegi szabályok alapján soha többé nem csökkenhet a gázár - leginkább ez a következtetés vonható le a rezsidíjak „előkészítéséért” és részbeni megállapításáért felelős Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) nemrég közzétett, látszólag bonyolult fejtegetésből - számolt be a Népszava.

Szerző(k): Domokos László
11.
18.
16:52

Törölték a nyilvántartásból a Green Travelt

Eltiltotta az utazásszervezéstől és törölte a hatósági nyilvántartásból a Green Travel Kft.-t a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) jogsértések miatt - közölte a hatóság a honlapján.

Szerző(k): MTI-Eco
01.
18.
12:29

Cafeteria: ekkora üzletet fenyeget a bírósági döntés

A Széchenyi pihenő (Szép) kártya kibocsátásával és az Erzsébet programmal is minden rendben van - derül ki Trócsányi László igazságügyi miniszter Lukács Zoltán MSZP-s képviselő kérdésére adott írásos válaszából.

Szerző(k): Napi.hu
01.
04.
21:49

A rezsicsökkentés a lakossági közműtartozást is csökkentette

A közműtartozások közül a gáz szolgáltatás esetében 49 százalékkal, a villamos energiát tekintve 35 százalékkal, a távfűtésnél pedig 14 százalékkal csökkent a lakossági fogyasztók hátraléka a rezsicsökkentésnek köszönhetően - mondta Scherer Zsolt, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szóvivője az M1-en.

Szerző(k): MTI-Eco
10.
13.
20:08

Utazásszervezőket bírságolt a hivatal

Két utazásszervezéssel foglalkozó céget bírságolt jogszabálysértések miatt a nyári kiemelt ellenőrzéseket követően a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) - olvasható a hivatal honlapján közzétett határozatokban.

Szerző(k): MTI
09.
14.
13:42

Külföldre menne? Utazási iroda engedélyét vonták vissza

Visszavonták a Korzika Holidays engedélyét, egy külföldön lévő turistacsoportot a vállalkozás vagyoni biztosítékának terhére hoznak haza. A cég 21 éve szervezett utazásokat.

Szerző(k): MTI
07.
16.
09:29

Újabb negyedmilliárdot talált a hivatal

Lezárult a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) fokozott nyári ellenőrzése az utazásszervezők vagyoni biztosítékára vonatkozóan, az ellenőrzésnek köszönhetően negyedmilliárd forinttal emelkedett az utazási irodák vagyoni biztosítéka - közölte az MKEH.

Szerző(k): MTI
05.
18.
16:55

Nagy ellenőrzések az utazási irodáknál

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) a nyári turisztikai szezon előtt fokozott célellenőrzéseket tart az utazási irodáknál, tekintettel az év eleji csődökre - közölte az MKEH az MTI-vel hétfőn.

Szerző(k): MTI
04.
17.
17:33

Karcagi botrány: Visszavonták a cég utazásszervezői engedélyét

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) visszavonta a Kun Mediátor Szolgáltató Kft. utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységre vonatkozó engedélyét és az utazási vállalkozást törölte a hatósági nyilvántartásából - jelentette be a hivatal.

Szerző(k): MTI
05.
13.
15:13

Újabb pénztárgépek kaptak engedélyt

A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (MKEH) újabb hat pénztárgépre adott ki forgalmazási engedélyt az utóbbi napokban - derül ki a hivatal honlapján közzétett hírekből.

Szerző(k): MTI-Eco