munkahely

10.
19.
13:17

Bővíti gyárát a Swiss Krono

A svájci tulajdonosú Swiss Krono Kft. 17 milliárd forintos beruházással bővíti gyártókapacitását Vásárosnaményban.

Szerző(k): Csernátony Csaba
10.
16.
13:06

A magyarországi munkahelyeken is elindult a lázadás

A világon egyre több cégnek okoz gondot, hogy a járvány alatti home office-ból visszacsábítsa a dolgozóit az irodákba. Az Egyesült Államokban még a fizetésük egy részéről is lemondanak a munkavállalók, ha nem kell bejárniuk a munkahelyükra, sőt, már Magyarországon is elvárják a távmunkát a dolgozók.

Szerző(k): Szabó Dániel
10.
11.
16:25

Átrendeződhet a fontossági lista: ezt várják a magyarok a munkáltatóiktól

Egyre fontosabb szempont a fenntarthatóság a magyar munkakeresők körében az olyan hagyományos pontok mellett, mint a szakmai fejlődés vagy a munkakörnyezet - állítja egy friss kutatás.

Szerző(k): Tér Diána
10.
07.
17:11

Iposz: a magyar mikrocégeket a pályázatokon is előnybe kellene részesíteni

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) a mikrovállalkozások pozitív diszkriminációját szorgalmazza. Az egyéni vállalkozások, a mikro- és kisvállalkozások jelentős szerepet töltenek be a magyar gazdaságban, a vállalkozások 90 százalékát teszik ki.

Szerző(k): Domokos Erika
10.
04.
21:47

Életbe lépett a védettségi igazoláshoz kötött munkavégzés Horvátországban

Horvátországban hétfőtől életbe lépett a védettségi igazoláshoz, illetve negatív koronavírusteszthez kötött munkavégzés az egészségügyi és szociális intézményekben - számolt be erről a horvát közszolgálati televízió (HRT).

Szerző(k): K. Kiss Gergely
09.
23.
16:58

Jövőre is béremelést tervez a Volán

A Volánbusznál folyamatosan emelkedő bérekkel, javuló munkakörülményekkel számolhatnak a dolgozók, az elmúlt öt évben több mint 50 százalékos keresetnövekedés valósult meg, 2022-ben pedig átlagosan további 10 százalékos bérfejlesztés lesz - közölte a közúti közlekedési társaság csütörtökön az MTI-vel.

Szerző(k): Tér Diána